»Májový polibek« židlí | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

»Májový polibek« židlí

Michal R. je závislý na alkoholu. Dvakrát chtěl skoncovat se životem pod vlakem. Jednou stihl strojvůdce zastavit, podruhé na poslední chvíli uskočil. **páska
Michal R. je závislý na alkoholu. Dvakrát chtěl skoncovat se životem pod vlakem. Jednou stihl strojvůdce zastavit, podruhé na poslední chvíli uskočil. **páska (Foto Aha! – Slávka Červená)

Vzal policistu židlí po hlavě, a ještě mu přidal několik ran pěstí, byl 1. máj lásky čas. Michal R. (38) z Uherského Brodu si za útok pobude 2,5 roku ve věznici s ostrahou.

První květnový den vyloknul ze žalu 1,5 litru vína, přítelkyně mu dala kopačky, neměl koho políbit pod rozkvetlou třešní. Když mu hladina alkoholu v krvi vystoupala na 2,5 promile, začal skákat pod auta a dělat výtržnosti. Skončil proto na záchytce v Kroměříži, jeho známém místě. Předtím tam střízlivěl již více než 20krát!


„Stěžoval si na celý svět, ale nám nenadával. Jen tam nechtěl jet. Když se měl na záchytce převléknout a sundával trenýrky, najednou chytil židli a praštil mě s ní po hlavě. A pak několikrát zaútočil pěstí,“ popsal policista, který utrpěl otřes mozku, podvrtnutí krční a bederní páteře a mnoho podlitin. „Moc mě to mrzí, přeskočila mně mysl. Já si tu židli vůbec nepamatuji. Chci se omluvit,“ řekl obžalovaný. Lítost mu neprošla, svědomí bude zpytovat v cele.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.