Michaela Kuklová září štěstím: Bude už brzy vdanou paní? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Michaela Kuklová září štěstím: Bude už brzy vdanou paní?

Michaela Kuklová s partnerem Josefem Wittnerem
Michaela Kuklová s partnerem Josefem Wittnerem (Blesk)

Michaela Kuklová (51) se svým partnerem Josefem Wittnerem nedávno oslavila první výročí jejich vztahu. A jak se zdá, na herečku se po nešťastných láska konečně usmálo štěstí.  Po boku nového partnera září štěstím, a dokonce promluvila i o svatbě.

Není žádným tajemství, že představitelce Jasněnky z pohádky O princezně Jasněnce a létajícím ševci se v posledních letech v lásce příliš nedařilo. Herečka byla vdaná za Jiřího Pomeje. Vzali se v roce 1994, manželství se po 13 letech bohužel rozpadlo. V roce 2008 se Kuklová seznámila s Romanem Holomkem, se kterým má syna Romana. Tento vztah měl však kratší trvání než předešlý, po čtyřech letech se jejich cesty rozešly. Další vztah vydržel půl roku, herečka tehdy randila s fotografem Jiřím Kášem.

Štěstí nakonec herečka našla v náručí nového partnera. „Jsem zamilovaná,“ přiznala Kuklová webu Expres.cz.  A podle slov jejího partnera láskou srší i on. „Míša mě překvapila tím, jak je to úžasná bytost, vůbec se s ní nenudím. A já jí prý přijdu normální, takže ona je tím pádem nenormální,“ svěřil se Wittner.

Přestože pár spolu nedávno oslavil společný rok, herečka se s partnerem stihla bavit i o svatbě. Dle jejich slov však veselka není na pořadu dne. „Je nám spolu moc dobře, Vánoce budeme trávit všichni pohromadě i s mou rodinou. Hlavně si chceme užívat každou volnou chvíli spolu, vím, jaké mám štěstí,“ řekla Kuklová dle webu Expres.cz.

Na video s Michaelou Kuklovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.