Sexy padesátka Michaela Kuklová: Klofla nového chlapa! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Sexy padesátka Michaela Kuklová: Klofla nového chlapa!

Michaela se často účastní psích dnů.
Michaela se často účastní psích dnů. (Foto Instagram.com, ara)

Poslední měsíce jen září a má pro to dost dobrý důvod. Herečka Michaela Kuklová (51) konečně není sama. Podle zjištění Aha! několik měsíců randí s vysoko postaveným manažerem Josefem Wittnerem (39).

Vztahy jí přinášely spíše trápení, ještě loňské září tak tvrdila, že si nikoho nepustí přes práh. „Vím, co dělám, a žádného muže už nechci. Vím, že se to nedá plánovat, ale já to takhle prostě mám,“ odmítala Míša všechny pokusy o seznámení ještě loňské září. Konec roku ale už neslavila jen se svým synem Romanem (10), ale i se sympaťákem Josefem Wittnerem.

Jeho totožnost se nicméně odvážila odtajnit až teď. „Nádherná jízda. Bezpečí. Můj muž. Moje láska. Moje štěstí. Osud,“ napsala na svou sociální síť k romantické fotografii, kde se k sobě tulí v autě. Její nový partner není žádný rozevlátý bohém, ale absolvent prestižního MBA studia na Newton College a v nadnárodní strojírenské firmě zastává vysoký post ředitele. Střihl si ale i roličku v akčním dramatu o dluzích Lovci a oběti. Před ním pohádková princezna Jasněnka půl roku randila s fotografem Jiřím Kášem (40), který cvakal holky i pro pánský magazín.



Přečtěte si
xsedmikraska
15. 4. 2019 • 10:06

S Jirkou Pomeje jim to na fotce sluší nejvíce. Škoda, že Jirka dělal psí kusy a tenhle vztah si neudržel. Přeji paní Kuklové mnoho štěstí a aby to byla láska na celý život.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.