Smutný osud Jiřího Pomeje (†54)! Zemřel jako bezdomovec | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Smutný osud Jiřího Pomeje (†54)! Zemřel jako bezdomovec

Jiří Pomeje
Jiří Pomeje (Foto: K. Kopáč, D. Malík archiv Blesk)

Byl velkým milovníkem a mistrem okázalých gest. Své partnerky prý Jiří Pomeje (†54) zadusil svou láskou. Všechny tři životní lásky ho poslali k vodě, na ulici! Michaela Kuklová (50), Iveta Bartošová (†48) i Andrea Pomeje (30)! Třikrát se vlastně stal bezdomovcem!

Třikrát skončil na ulici s igelitkou. S kartáčkem na zuby hledal někde azyl. „Jdu si zařídit důchod, chtějí po mně stálé bydliště, já ho ale nemám, nemůžu jim dát ani žádnou adresu, kde momentálně bydlím. Takže jsem zjistil, že v těchto případech mám stálé bydliště na úřadě. Jsem bezdomovec,“ smutně říkal. A bohužel jako bezdomovec bez střechy nad hlavou i zemřel.

Kde by byl, kdyby nebyl Nemocnici Na Pleši? V Praze domov neměl a u rodičů v Budějovicích nikdy nebydlel. „Poté, co mě uvrhli do konkurzu, nemám žádné stálé bydliště, jsem homeless. Tak jsem dopadl,“ pronesl před časem suše.

Jeho rozchody měly vždy stejný scénář. Nejprve ho partnerka vyhodila, následně ho zachraňoval jeho nejlepší přítel a mecenáš Pavel Pásek. „Jirka byl člověk, který své ženy miloval až moc. Myslím si, že je tou svojí láskou vždy zadusil. On je prostě ale takový,“ vyprávěl deníku Aha! Pásek na začátku tohoto roku.

Dcera už ví o tátově smrti!

Co nejdéle se snažila Andrea Pomeje před Aničkou utajit smrt jejího tatínka, pak ale musela s pravdou ven. „Dcera už to ví. Nemohla jsem dopustit, aby to náhodou zaslechla v rádiu v autě, nebo si pustila televizi a uviděla tam, že jí umřel tatínek. Jsou toho plná média,“ vysvětlila pro eXtra.cz Andrea Pomeje. „Rad, jak se zachovat, jak to vysvětlit malému dítěti, je hodně, ale stejně se nakonec musí člověk rozhodnout sám, jak to podá. Nikdo totiž nezná dítě tak dobře jako jeho rodič,“ svěřila se vdova po Jiřím Pomeje. Na středeční pohřeb dorazí sama. Ten se koná od 13:00 v českobudějovickém krematoriu.

 Spisovatelka Formáčková, Pomejeho důvěrnice (†54): Znala jsem jeho tajné plány, umřít nechtěl

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Jaroslav Vašíček
29. 12. 2023 • 23:49

Majojo,ty jsi bezcitný člověk.Každý nemá tak ostré lokty jako ty!

josefvyskoc
4. 3. 2019 • 17:57

Existuje nejkake konto na prispeni na Jikuv pohreb? Rad bych poslal nejakou tu tisicikorunu, tak 3-4, aby byla tryzna dustojna . Doufam, ze miliony ostatnich fanousku take poslou nejake penize. Par tisic snad nikoho nezabije!

majojo
4. 3. 2019 • 08:13

Ukažte mi bezdomovce, který zemře v luxusním hospicu, kde se platí tísíce za pobyt denně? Fakt už s tím nezodpovědným babrákem dejte pokoj!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.