Pozdvižení u Pomejeho: Úchylná léčba a výhrůžky smrtí | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Pozdvižení u Pomejeho: Úchylná léčba a výhrůžky smrtí

Jiří Pomeje
Jiří Pomeje (David Kundrát)

Až fanatické fanoušky má bývalý dabér Jiří Pomeje (54). Ten se momentálně léčí v sanatoriu Na Pleši, kam se za ním dostali novináři i nejrůznější individua. Rodina proto zavedla přísná opatření a nevěřícně kroutí hlavou nad chováním určitých jedinců.

„Celá rodina je v šoku. Není přece možné, aby se tam u takhle známého člověka objevili nějací zvláštní lidé. Zavedli proto opatření, kdy se k Jirkovi dostane jen ten, kdo zná tajné heslo. Bez něj se k Jiřímu nikdo nedostane,“ řekl extra.cz zdroj z rodiny bývalého dabéra. Není to poprvé, co se někdo dostal do jeho blízkosti, když byl hospitalizován.

„Že se k němu dostali novináři, to je jedna věc. Druhá je ta, že už když byl loni ve Vojenské nemocnici, zničehonic se v jeho pokoji objevila nějaká zvláštní žena. Přinesla si s sebou ještě andělíčky. Jirka má vůbec některé fanoušky hodně podivné. Mají ho rádi už z dob, kdy s nimi rozebíral jejich životní problémy v nočním rozhlasovém vysílání. A někdy jsou to fanatici…

Snaží se kontaktovat všechny možné příbuzné a vyloženě jim přikazují, ať jim řeknou, kde přesně Jirka leží. Nebo úkolují, jak se má přesně léčit. Pokud nedostanou okamžitě kladnou odpověď, mají další požadavky. A když jim někdo z příbuzných okamžitě nedá telefon na Jiřího, jsou za ty špatné. Útočí na jejich psychiku, že jestli Jirka umře, protože nepoužil jejich často velmi divnou až úchylnou léčbu, bude to jejich vina. Je to sprosté útočit na city lidí, kteří mají o Jirku strach,“ dodal zdroj. Jiří Pomeje si tak neužije dostatek klidu ani v sanatoriu Na Pleši, kde bojuje s rakovinou kostí a hrtanu.

 Pomeje exkluzivně: Chci žít a být s dcerou! A fiasko na premiéře filmu s Vondráčkovou

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Platenik
18. 1. 2019 • 16:31

Divno lidé ? Tak to budou příznivci TOP 09 to je jasný.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.