Mrazivá proměna Jirky Pomeje: Stesk po Bartošové? Andreu přirovnal k rakovině! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Mrazivá proměna Jirky Pomeje: Stesk po Bartošové? Andreu přirovnal k rakovině!

Pomeje s Bartošovou se rozvedli v listopadu 2010.
Pomeje s Bartošovou se rozvedli v listopadu 2010. (archiv Blesku)

Třiapadesátieltý herec šel po letech dohola. Naposledy se přitom coby skinhead  pohyboval po boku Ivety Bartošové (†48). Že by stesk po mrtvé lásce? Jo a současnou manželku chce ze svého života vytěsnit stejně jako zákeřnou nemoc, kterou trpí.

„Oholil jsem se dohola, protože všechno zlé se mi stalo, když jsem měl vlasy. Chci minulost hodit za hlavu. Andreu, nemoc, vše,“ popsal důvod odhození svého pověstného hára Jiří Pomeje na webu Expres.cz. Chudák Andrea Pomeje, až si tohle přečte! Zařadit ji na úroveň rakoviny, to je už hodně silná káva! Holá hlava však není jedinou novinkou v životě známého herce!

„Zakládám nadaci. Všichni pomáhají starým, mladým, ženám, ale nikdo nemyslí na rodiče s malými dětmi, kteří se dostali do problémů,“ lamentuje Pomeje, který bez hlasu přichází o svůj hlavní zdroj obživy a musí tudíž obracet v dlani každý halíř.



Přečtěte si
xsedmikraska
19. 8. 2018 • 09:53

Jirka Pomeje není v jádru zlý chlap, ale přijde mi duševně nevyzrálý. Potřeboval by k sobě jedince, který ho směřuje, usměrňuje. Zklamal mne při té hladovce, kdy z jedné stránky zvládl vydržet hladovět, nicméně dál se choval nezodpovědně a tak nahrál klasické medicíně. Při hladovce mu nádor ustoupil a kdyby nepokoušel své zdraví a věnoval se mu, dnes mohl být zdravý chlap. To, že problémy řeší pitím, taky není šťastné. Myslím si, že nejlépe na tom byl, když byl ve vztahu s M.Kuklovou, jenže ta už neměla sílu dál "káru táhnout" po jeho boku.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.