Oblíbené moderátorce (40) lékaři vzali poslední naději! Rakovina ji zabila velmi rychle | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Oblíbené moderátorce (40) lékaři vzali poslední naději! Rakovina ji zabila velmi rychle

Lékaři vzali Rachel poslední naději.
Lékaři vzali Rachel poslední naději. (Foto: ara)

Oblíbená moderátorka stanice BBC Rachel Bland se od lékařů dozvěděla zdrcující zprávu. Podle nich ženě zbývalo už jen pár dnů života, další léčba totiž nebyla možná.

O smutnou zprávu se Rachel podělila s fanoušky na Twitteru. „Děkuji vám za podporu, které se mi dostalo,“ napsala moderátorka, která se zákeřnou nemocí bojovala od roku 2016. Poslední vyšetření ale ukázala, že rakovina se rozšířila a lékaři už jí nemohou pomoci.

Poslední měsíce strávila Rachel tím, že psala vzpomínky pro svého malého syna, aby se dozvěděl více o jejím životě. „Když mi řekli, že se rakovina rozšířila, pozorovala jsem mého malého Freddieho, jak si hraje a moje srdce se zlomilo. Pak jsem zlomila srdce i manželovi, když jsem mu řekla, že moje rakovina je nevyléčitelná,“ prozradila Rachel pro britský The Sun.  Dnes oblíbená moderátorka vydechla naposledy. Rachel zemřela doma obklopená milovanou rodinou.

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.