Pomejeho vzkaz ze špitálu láme srdce... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Pomejeho vzkaz ze špitálu láme srdce...

Jiří Pomeje se nevzdává!
Jiří Pomeje se nevzdává! (David Kundrát)

Těžké chvíle prožívá Jiří Pomeje (53), který bojuje s rakovinou kostí a vrátil se mu i nádor do krku. Zatímco lékaři už nad ním pomalu zlomili hůl, chemoterapie a operace nepřipadá v úvahu, Pomeje se nevzdává a poslal z nemocnice srdceryvný vzkaz.

Přestože ho sužují velké bolesti, které se snaží přečkat díky utlumujícím lékům, snaží se Pomeje ze všech sil a rozhodně se nehodlá vzdát. Pravidelně už začal vstávat z postele a navíc už přemýšlí nad tím, co podnikne jakmile se uzdraví.

„Naposledy říkal: ‚Až se dám do kupy, pojedeme do tepla. Tady v těch s*ačkách mě to nebaví!“ prozradil redakci eXtra.cz zdroj z Pomejeho okolí. „Sice všichni tuší, že minimálně v nejbližší době se to jen tak neuskuteční, ale všichni jsou rádi, že má Pomík takové plány,“ řekl redakci důvěryhodný zdroj ze špitálu.

Zatímco někteří už klesali na mysli, Pomeje jakoby získal znova chuť bojovat. Kromě plánů do budoucna udělal totiž další pokrok. „Jirka se znovu snaží chodit. Není to zdaleka na nějaký maraton a používá k tomu pomůcku, ale všem blízkým tím udělal obrovskou radost. Navíc má výbornou náladu. S kumpány už rozebíral ženské. Smál se a říkal, která ze sestřiček se mu líbí a kterou by chtěl poznat i jinde než v nemocnici,“ řekl eXtra.cz důvěryhodný zdroj z nemocnice.

Na video s Jiřím Pomejem se můžete podívat zde:


 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.