Pomeje už na Andreu zapomněl: Jede honit baby do Thajska | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Pomeje už na Andreu zapomněl: Jede honit baby do Thajska

Jiří Pomeje statečně bojuje s rakovinou.
Jiří Pomeje statečně bojuje s rakovinou. (Blesk.cz - David Kundrát)

Herec a dabér Jiří Pomeje (54) je v Nemocnici Na Pleši teprve několik dnů. Zdejší prostředí mu ale očividně prospívá, Jiřímu se vrátila jiskra do očí a dokonce už kuje nové plány. 

Za hercem a dabérem, kterému se bohužel před několika měsíci vrátila rakovina a usadila se mu i v kostech, se do sanatoria pro onkologické pacienty společně s hercovým mecenášem a kamarádem Pavlem Páskem (51) vypravila redakce Blesku. K překvapení všech je Jirka přivítal ve výborné náladě. S úsměvem na rtech.

Dokonce se hned domáhal pětikilových činek, aby se vrátil do formy. ,,Musím bejt silnej, spokojenej ale budu, až zvednu stokilovky," zavtipkoval Pomeje, který dodal, že k tomu pije proteinové koktejly. ,,Chci bejt fit, pojedu do Thajska. Dobrý, co?" usmíval se. 

Jiří Pomeje je přitom přesvědčený, že za dva měsíce by společně s Pavlem Páskem mohli z letiště vstříc slunci konečně vyrazit. ,,Budeme tam honit baby!" culil se Pomeje, kterému se očividně vrací chuť do života. 

O svých novým plánech se Jiří Pomeje rozpovídal zde: 

 

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
-bello-
8. 1. 2019 • 23:14

Chce žít.Je mu 54 a je to statný chlap.Není blbý.Ví, co rakovina kostí znamená. Je mi ho strašně líto.

blamal
8. 1. 2019 • 21:05

Zajmy a priority tohoto naprosto nezodpovedneho chlapka jsou opravdu velmi zvlastni, vzhledem k jeho situaci. Ma male dite, po navratu z nemocnice lil prvni tridu, misto aby zacal zit primerene vaznosti onemocneni, tj. zit zdrave, zodpovedne, dcerce se nevenoval... je mi lito, ale je to skrz naskrz nezidpovedny hochstapler, ktery misto aby delal vse pro sve zdravi a uzdraveni, zak kdyz se mu udela lip, mele neco o stetkach v Thajsku. Fujtajksl. Je mi z nej nanicx

hadafan
8. 1. 2019 • 14:12

……….pěkná pohádka.....chvíli ho podrží.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.