Pomeje a jeho boj s rakovinou: Hledá záchranu v hlubokých lesích! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Pomeje a jeho boj s rakovinou: Hledá záchranu v hlubokých lesích!

Jiří Pomeje
Jiří Pomeje (David Kundrát)

Už dvakrát Jiří Pomeje (54) nocoval ve svém novém »domově«, kterým se mu stala Nemocnice Na Pleši. Do soukromého sanatoria, které se specializuje na onkologicky nemocné, byl herec a dabér převezen z Ústřední vojenské nemocnice v Praze.

V sanatoriu uprostřed hlubokých lesů na dohled vltavskému údolí z jedné a brdským hřebenům ze strany druhé, má pro sebe k dispozici nadstandardní dvoulůžkový pokoj s vlastním sociálním zařízením za 1300 korun denně. To aby u něho mohl kdokoli z jeho rodiny či kamarádů přespat. „Chtěl jsem pro toho komedianta V.I.P. pokoj a samozřejmě all inclusive,“ prozradil deníku Aha! s nadsázkou Pavel Pásek (51), filmový producent a velký kamarád, který se o Jiřího spolu s jeho rodinou teď stará.

Nemocnice Na Pleši se zdá být pro herce, kterému se rakovina vrátila do krku a začala metastazovat do celého těla, to nejlepší řešení. Není to totiž »pouhý« hospic, kde se o pacienty starají, ale neléčí je. Sanatorium má k dispozici onkologické specialisty, praktikuje ozařování, chemoterapie a v rámci celosvětového výzkumu využívá i nové léčebné metody a preparáty.

S pomocí boží by se tedy Jirkův organismus mohl ještě zákeřné nemoci postavit a alespoň na nějakou dobu zabránit, aby se mu dál v těle šířila. Druhou operaci krku už bohužel lékaři vyloučili, stejně jako chemoterapie, takže pomoci teď opravdu může jen zázrak snoubený s úspěšným působením nových preparátů či bilologické léčby.

 Pomeje se začal léčit, ale... Je to hovado a nezodpovědný pacient, říká mecenáš Pásek

Video se připravuje ...



Přečtěte si
italiano
5. 1. 2019 • 16:11

Někdo si vybere lenivou, jiný povětrnou a sobeckou.... ono je v podstatě docela málo opravdu kvalitních lidí ale žení a vdává se skoro každý.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.