Pomeje bojující s rakovinou kostí: Ozařují ho a dostává morfium! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Pomeje bojující s rakovinou kostí: Ozařují ho a dostává morfium!

Herec před nástupem do nemocnice.
Herec před nástupem do nemocnice. (Foto Aha! – D. Kundrát, M. Pátek)

První ozařování kyčelního kloubu podstoupil Jiří Pomeje (53), kterému rakovina napadla kosti. „Vše proběhlo hladce a já doufám, že to Jirku konečně zbaví těch ukrutných bolestí,“ řekl Aha! jeho kamarád, producent Pavel Pásek (51).

Bolesti kyčle a pánve už začaly herce sužovat natolik, že je podle informací Aha! lékaři tlumí morfiem. Pomeje je schopen pohybu pouze s pomocí chodítka, a to jen na nezbytné krůčky. Až absolvuje pět ozařování, přijde na řadu chemoterapie. „V Motole je pan Pomeje především kvůli ozařování. Mimo hlavní budovu tu máme speciální pracoviště pro radioterapii,“ prozradil Aha! zdroj z fakultní nemocnice.


Zprávy o tom, že byl herec uveden do umělého spánku, vyvrátila jeho manželka Andrea Pomeje (30). „Dávají mu jen silná sedativa, aby mohl normálně usnout. To je vše,“ potvrzuje naopak informace o dávkách morfia.

Andrea Pomeje ve studiu Blesku: Jirka mi ubližoval!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
IngKecner
7. 12. 2018 • 20:00

Nevyptávala bych se lidí, kteří ho evidentně rádi nemají, a myslí prioritně na svoji image. Ale všechna čest panu Pavlu Páskovi, který jako člověk d dobře obstál....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.