Pomeje musel odmítnout roli: PŘICHÁZÍ O PRACHY | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Pomeje musel odmítnout roli: PŘICHÁZÍ O PRACHY

Holohlavý Jiří Pomeje vypadá zbědovaně.
Holohlavý Jiří Pomeje vypadá zbědovaně. (profimedia.cz)

Tak se těšil, že si konečně zahraje. Jiřímu Pomeje (53) se ale vrátila rakovina a místo podepsání smlouvy na roli v seriálu Zločiny Velké Prahy pro Českou televizi ho musel kamarád Pavel Pásek (51) z natáčení omluvit.

„Bohužel, musel jsem jim říct, že Jirka v žádném případě v lednu, kdy se má reriál začít točit, nebude ještě ready,“ řekl Blesku filmový producent Pásek.

ZADLUŽIL SE

Herce si pro seriál vybral režisér Jaroslav Brabec (64) s tím, že mu nechá na tělo napsat němou roli. „Beru to, těším se na to. Jardu mám navíc moc rád, dělal kameramana Andělské tváře, která mě nakonec pohřbila. Tak doufám, že teď bude spolupráce veselejší,“ říkal v dobré náladě ještě před měsícem Pomeje. Byla to totiž Andělská tvář z roku 2001, která ho naprosto zničila, a pravděpodobně tam někde už vzniklo podhoubí zákeřné nemoci. Coby producent filmu se mnohamilionově zadlužil, dostal se do konkurzu, psychicky se sžíral a všechno šlo z kopce dolů.

ČEKAJÍ NA NĚJ

V lednu Pomeje prodělal operaci rakoviny hrtanu, během níž přišel o hlas. Nyní mu zákeřná choroba napadla kosti, čekají ho ozařování, chemoterapie a k uzdravení je ještě dlouhá cesta. Brabec a celý jeho tým mu drží moc palce. „Kdyby se se Jirka náhodou uzdravil dřív, moc rádi ho mezi sebou všichni přivítají,“ dodal Pásek.

 CELÝ ZÁZNAM: Andrea Pomeje ve studiu Blesku: Jirka mi ubližoval!

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.