Panické stavy Michaely Kuklové: Utrpení a pocity na omdlení | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Panické stavy Michaely Kuklové: Utrpení a pocity na omdlení

Míša Kuklová
Míša Kuklová (Profimedia)

Je křehká, působí zranitelně, tedy někdo nezasvěcený snadno dojde k pocitu, že to, co jí ničilo vztahy, byla v případě Michaely Kuklové (51) špatná volba partnerů. V rozhovoru pro Blesk pro ženy ale herečka přiznala, že si za odchody osudových mužů může do velké míry sama. Příčinou totiž prý byla i extrémní žárlivost.

„Bývala jsem tak žárlivá, až se mi někdy chtělo omdlít. Pořád mě to dráždilo a trvalo dlouho, než jsem uvěřila, že se opravdu nic neděje. Ale došlo mi, že to takhle opravdu dál nejde,“ svěřila se uvedenému magazínu s tím, že pak raději zůstala sedm let sama a nad vším přemýšlela, jak píše Blesk.cz.

„Pochopila jsem, že když se člověk chová k partnerovi hezky, získává na ceně. Nikdo nechceme přijít o člověka, se kterým je nám příjemně, naopak utíkáme od těch, co nám stále něco vyčítají,“ dodala Kuklová, která je momentálně s o deset let mladším Josefem Wittnerem (40), vysoce postaveným manažerem.

V jeho případě oceňuje, že je bezprostřední  a hlavně také to, že jejich soužití probíhá bez jakýchkoliv her. „Nepřemýšlím nad tím, jestli mi zavolá, nebo nezavolá. Všechno je přirozené a cítím, že nám to vyjde,“ uzavřela pro aktuální číslo Blesku pro ženy.

Michaela Kuklová před časem přiznala, že stále čeká na prince: 

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.