Kuklová: Moje rakovina? Rozvod s Jirkou byl větším utrpením... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Kuklová: Moje rakovina? Rozvod s Jirkou byl větším utrpením...

Jiří Pomeje a Míša Kuklová
Jiří Pomeje a Míša Kuklová (Marek Pátek)

Život se s ní opravdu nemazlí. Míša Kuklová (51) ale není křehká princezna Jasněnka. Na kolena ji nesrazí ani prodělaná rakovina prsu! Zocelilo ji totiž soužití s Jiřím Pomeje (†54).

Zprávou o své vážné nemoci šokovala nicnetušící kolegy i fanoušky. Herečka, která se o svou krutou diagnózu podělila s veřejností až po operaci, se však nehroutí, a naopak žádá, aby ji nikdo nelitoval. „Cítím se zdravá, jen získávám další životní zkušenost, která mi přijde oproti zkušenostem minulých dob jako nic,“ svěřila deníku Aha! Kuklová. Zdá se, že ji předchozí zkušenosti obrnily až neuvěřitelnou silou vůle.

Alkohol

Třináctileté manželství s Jiřím Pomejem ji dohnalo dokonce až na psychiatrii. „Několikrát jsme se rozešli a dali zase dohromady. Naposledy jsem mu dala ultimátum, že pokud se nezačne léčit ze závislosti na pití, tak s ním už nebudu. Jirka druhý den nastoupil na léčení a vydržel osm měsíců nedotknout se alkoholu. Jenže já jsem věděla, že už s ním být nemůžu. Měla jsem pocit, že by mě to zabilo,“ vzpomínala tehdy herečka.

Velké dluhy

Další ránou byl finanční neúspěch filmu Andělská tvář (2001), který Pomeje produkoval a oba v něm ztvárnili hlavní role. Soudní tahanice a lavina dluhů astronomických částek se sypaly i na její hlavu, dokonce mohla přijít i o dům. Po dalších peripetiích a soudních bojích manželství nakonec ukončili v roce 2007. Odpustila mu až po jeho smrti. „Jirko, děkuju za všechno hezké, ale i za to těžké. Zůstalo mnoho krásného. klidně,“ vzkázala Kuklová exmanželovi, který přesně před rokem podlehl boji s rakovinou.

Dík lékařům

Zákeřná choroba nyní udeřila i na ni. Herečka se jí ale dokázala postavit s obdivuhodným přístupem. „Nechci hřešit, mám respekt k této nemoci, ale v mém případě nejde o žádný boj. Lidé zažívají opravdu horší věci. Ráda bych popřála právě nemocným brzké uzdravení, všem zdraví a velký dík lékařům a sestřičkám za jejich práci a přístup. Klobouk dolů!“ vyjádřit Kuklová vděčnost.

Kuklová oznámila rakovinu. A Pilarová je v péči Boromejek!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
josefvyskoc
27. 2. 2020 • 09:50

za mlada musela mit hodne sladkou broskvicku, to se rozumi!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.