Rakovina Kuklové rok po smrti Pomeje: Není mi třeba soucitu, ani lítosti | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Rakovina Kuklové rok po smrti Pomeje: Není mi třeba soucitu, ani lítosti

Míša Kuklová má rakovinu.
Míša Kuklová má rakovinu. (Marek Pátek / Aha)

Šťastného období bez mráčků se snad nedočká. Herečka Michaela Kuklová (51), kterou diváci znají například jako princeznu Jasněnku nebo jako Markétku z filmu Z pekla štěstí, přiznala boj s rakovinou.

Rok po smrti exmanžela Jiřího Pomeje, kterého zabila rakovina hrtanu, oznámila smutnou zprávu veřejnosti Michaela Kuklová. Herečka podle vlastních zápasí s rakovinou prsu a dokonce už podstoupila nelehkou operaci. „Moji milí kamarádi, přátelé a fandové, než se tichou poštou roznesou spekulace a katastrofické scénáře, kdy jedinou věcí, která mě trápí, je lhaní, kterého se dál dopouštět nechci, ráda bych vám sdělila, že mi byl diagnostikován karcinom prsu. V současné době jsem po operaci a výsledky jsou příznivé. V dalším čase se doléčím. Pracuji, cítím se zdravá, v plné síle, psychicky naprosto klidná, v souladu s nemocí a nepochybuji, že budu v pořádku...

S obrovskou úctou k jejich práci a lidství děkuji všem lékařům a sestřičkám za jejich schopnosti i skvělou péči. Není mi třeba soucitu, ani lítosti, nic hrozného se mi neděje, jsem pouze jednou z mnoha. Nevidím důvod upínat ke mně pozornost. Pokud snad budu moct pomoci poznáním, ráda vám odpovím. Děkuji s láskou svému příteli, synovi, rodině a kamarádkám za jejich oporu a jsem moc šťastná, že se o mě nemusejí bát... Přeji všem zdraví a radost z každého dne. S láskou Míša,“ napsala na sociální síti známá herečka.

Michaela Kuklová: Vzpomínám na mrtvé, ale neopíjím se

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.