Rakovina Michaely Kuklová: Otevřeně o operaci prsů! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Rakovina Michaely Kuklová: Otevřeně o operaci prsů!

Michaela Kuklová
Michaela Kuklová (TV Nova)

Má za sebou náročný zákrok! Michaela Kuklová (51), která bojuje s rakovinou prsů, popsala o víkendu operaci, kterou má za sebou.

Zdůraznila přitom, že její nádor neodhalil ani mamograf, ani sono. „Nevím přesně jak dlouho, ale možná tři roky jsem cítila změny v citlivosti prsu, až o dost později jsem objevila jakési tvrdnutí žláz, nepravidelný útvar, žádná bulka,“ popsala herečka, která se utěšovala, že je v pořádku, když vyšetření ukázala, že se nic v jejích ňadrech neděje. „O čtvrt roku později jsem ale už chtěla znát odpověď, co se mi tam tedy děje. Objednala jsem se na sono. Opravdu pečlivě mě prohlížely dvě lékařky, podstoupila jsem další – jiný mamograf. Nic. Dohodla jsem se na biopsii pro klid duše mé i lékařek. Nález byl pozitivní,“ pokračovala ve vyprávění.

Hormonální léčba
Nádor odhalila až magnetická rezonance. A byl velký! „Díky tomu jsem podstoupila operaci obou ňader a odebrání dvanácti uzlin. Když vše dobře půjde, jen se zařadím mezi ženy, co mají silikony. Léčbu mám zatím pouze hormonální,“ dodala slavná princezna Jasněnka.

Michaela Kuklová: Vzpomínám na mrtvé, ale neopíjím se

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.