Co dělají Lábus, Kuklová a další hvězdy: Moderují v roušce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Co dělají Lábus, Kuklová a další hvězdy: Moderují v roušce!

Premiéra filmu Vlastníci
Premiéra filmu Vlastníci (Blesk:TONDA TRAN)

Museli většinou »zavřít krám«. Ani s nasazením roušek a radikálními kroky české vlády proti nákaze to ale nevzdávají. Aha! zjišťovalo, jak se české hvězdy popasovaly s koronavirem!

Laďka Něrgešová (44) a Lucie Křížková (35)

Top Star s ochranou

Už v úterním Top Staru se Něrgešová poprvé obejvila s bavlněnou ochranou přes ústa. „Ve studiu jsme domluveni, že moderátoři roušky při vysílání mít nebudou, všichni ostatní v tom studiu ano. Přesto jsem se rozhodla, že Top Star odvysílám s rouškou,” prohlásila na sociální síti. A s ústenkou na obličeji se ve studiu Sama doma objevila i Křížková s kolegyněmi. „Bylo to divný vysílat v roušce... Ale pokud chceme i nadále vnášet pohodu a laskavost do českých domácností i v této nelehké době, nejde to jinak,” vysvětlila.

Michaela Kuklová (51)

Izolovala se od přítele

Po prodělané operaci rakoviny prsu má herečka oslabenou imunitu. Jenže její přítel Josef Wittner byl na pohřbu svého kamaráda v Brně, kde bylo hodně lidí a mohl přijít do kontaktu i s nakaženým člověkem. „Díky své nemoci jsem riziková, ještě se křešu z operace a od středy mám denně teplotu max. 37,3. Jsem bez příznaků koronaviru, souvisí to prý s operací. Prokonzultováno s lékaři,” vysvětlila, že neví, zda se může Josef vrátit domů, nebo zůstat na Moravě. Nakonec se zamilovaný pár rozhodl neriskovat – Josef se od ní raději drží dál a domů nejel. „Ještě před pár dny jsem byla z těch, kdo věří, že to bude jako s obyčejnou chřipkou. Dnes mám respekt, vlastně i strach,” dodala Kuklová.

Jiří Lábus (70)

Vybírá prachy

Divadlo Viola zve diváky na vybraná představení ze svého repertoáru, která mohou sledovat prostřednictvím internetu. První vlaštovku budou živě vysílat ve čtvrtek 19. března od 20:00, a to představení Kylián: Narozen v cizině s povídkami proslulého tanečníka a choreografa Jiřího Kyliána v osobité interpretaci Jiřího Lábuse. Hned v úterý 23. března od 20:00 pak zkusí přilákat diváky komediální aktovkou A. P. Čechova Když teče do bot s Taťjanou Medveckou (66), Lilianou Malkinou (81) a dalšími. Slibují si od toho i peníze! V průběhu streamu nebo kdykoliv jindy je totiž možné je podpořit finančně.

Zdeněk Pohlreich (62)

Šéf a jídlo za 300 korun

Zavření hospod minimálně na deset dní udělalo velkou čáru přes rozpočet i obávanému šéfkuchaři. Je totiž majitelem hned tří podniků. „Když nejsou tržby, všechno jde do kopru,“ říká na rovinu šéf, který kvůli opatřením vlády musel srazit mzdy svým zaměstnancům na 60 procent. „Budeme dělat, co budeme umět. Když ale nepřitéká benzin, tak jednoho dne už je fuk, jestli něco umíte, nebo ne,“ nechal se slyšet v týdeníku Respekt. A jak řekl, tak udělal. Podle zjištění Aha! se to nejhorší rozhodl překlenout prodáváním hotových jídel domů, ale podle zveřejněné nabídky Cafe Imperial s žádnou velkou slevou! Třeba králíka na česneku s bramborovým knedlíčkem prodává za 315 korun...

Michal David (59)

V karanténě doma

Ještě začátkem března odcestoval na svou »chajdu« na Kanárských ostrovech, kde byl v té době už v karanténě hotel s českými turisty. „Ahoj, už vás zdravím z Tenerife, jak vidíte je tu nádherně, pětadvacet stupňů, absolutní pohoda klid, nic se tu neděje,” smál se hitmaker. Pak ho ale humor přešel – doslova za pět minut dvanáct svou vilku na Kanárech opustil. „Už jsem doma, nakonec jsme se rozhodli odletět z Tenerife domů, protože přece jen je tu pro nás víc bezpečno. Už jen proto, že španělštinu moc neovládáme,” přiznal s tím, že už situaci bere vážně. „Jsme čtrnáct dní v karanténě. Na letišti jsme se snažili, abychom nic nechytli, zatím nikdo nemáme žádné příznaky,” dodal.

Alice Bendová (46)

Jako potápečka

Herečku trápí zoufalý nedostatek ochranných prostředků proti koronaviru. Rozhodla se chránit nejen rouškou, ale vymyslela si plaveckou vychytávku. Do obchodu si chodí ve výbavičce do plaveckého bazénu – přes oči má brýle. „Tohle není legrace, to bych si nedovolila. Našli jsme brýle do vody a na nákupy je prostě nosím spolu s rouškou a rukavicemi. Nejradši bych si na hlavu narazila barel od vody a dole ho utáhla nějakou gumou,” prohlásila Alice.

Jan Hrušínský (64)

Bere zpátečku

Principál Divadla Na Jezerce se omluvil za svá slova o tom, že bezpečnostní opatření vlády kvůli koronaviru jsou ve skutečnosti likvidací jeho podnikání. „Je mi teď jasné, že jsem v nesprávný čas použil nesprávná slova, která mohou být použita jako zbraň. V situaci, kdy i stát, respektive jeho představitelé, tvrdili, že v případě koronaviru o nic vážného nejde, že jsou na všechno připraveni a občané se nemají čeho obávat, jsem použil příměr o »lehké chřipce«. S ohledem na všechny nemocné a na ty, kteří se o ně starají, se za svůj rychle vyřčený výrok omlouvám. V kontextu dnešní situace si uvědomuji nepatřičnost mého výroku. Nevyjadřoval jsem jimi strach o sebe, ale o své zaměstnance a spolupracovníky,” napsal. „Věřte mi, že vím, o čem mluvím, protože jsem si před pěti lety sám na smrt sáhl...” dodal a připomněl mimo jiné i akutní operaci srdce, která mu před pěti lety zachránila život.

Bohdalka přišla o Masku

Televize Prima a Joj odkládají start nového zábavního pořadu Zlatá maska, ve kterém zazáří mimo jiné Jiřina Bohdalová (88) s Jakubem Prachařem (36). Novinka natáčená v maďarských ateliérech měla vstoupit do vysílání už zítra. Ale nestane se tak! „V této chvíli je nejdůležitější zdraví našich zaměstnanců i spolupracovníků, kteří v předchozích dnech nepřetržitě pracovali na postprodukci show,“ napsala v prohlášení mluvčí televize Prima Gabriela Semová. „Věříme, že naši diváci tento krok pochopí. Show uvedeme v náhradním termínu, jakmile nám to situace v Česku i na Slovensku umožní,“ doplnila. V pořadu pod maskami vystupuje šest Čechů a šest Slováků a následně čtyři známé osobnosti (mezi nimi i Bohdalová a Prachař), kteří mají nejen podle zpěvu hádat, kdo se pod maskami skrývá.

Lábus o filmovém Hastrmanovi: Roli jsem vzal kvůli Ondrovi Havelkovi!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.