Vážná obava Meghan a Harryho: Vyhoštění z Kanady? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Vážná obava Meghan a Harryho: Vyhoštění z Kanady?

Princ Harry a vévodkyně Meghan
Princ Harry a vévodkyně Meghan (profimedia.cz)

Vévodové ze Sussexu nejspíš vůbec netušili, co všechno se začne odehrávat poté, co světu oznámí, že chtějí žít jinak a jinde. Situaci jim nejen zkomplikovaly některé požadavky královny, ale nyní je pro ně hrozbou i koronavirus. Budou muset nakonec do britského království zpět?

Rozlučkové turné v Londýně už mají Meghan a Harry naštěstí za sebou a tak už jsou zpět u svého syna Archieho. Jenže! Tím jejich trable nekončí. Kanada totiž začátkem týdne oznámila, že se připojuje k ostatním státům a zavírá svoje hranice pro osoby, které nejsou kanadskými občany. Z toho vyplývá, že se tento pár od své královské rodiny na dlouhou dobu odřízne. Protože jakmile by z Kanady vycestovali, už se nebudou moci vrátit zpět! Jenže nevidět svoje příbuzné několik měsíců zrovna ideální stav taky není. Navíc by si vévodkyně „neškrtla“ ani v USA. Protože ani tam se kanadští občané nebudou moci ubírat.

Proč chce královna, aby Harry opustil Meghan? Uvidíte zde: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
tryskomys
19. 3. 2020 • 06:16

Přece chtějí žít jako obyčejní lidé ,ted mají možnost tak at si to vychutnají oba.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.