Harry na pokraji zhroucení! Kvůli Meghan v péči odborníků | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Harry na pokraji zhroucení! Kvůli Meghan v péči odborníků

Princ Harry a vévodkyně Meghan
Princ Harry a vévodkyně Meghan (profimedia.cz)

Poprvé od odklonu od královské rodiny se princ Harry (35) a Meghan (38) objevili na veřejnosti. Manželé se účastnili akce organizované americkou bankou JP Morgan. Vévoda ze Sussexu na akci promluvil o těžkém období svého života, kdy chodil na terapie.

Bylo mu 13. let, kdy se musel se svým bratrem Williamem vyrovnat s úmrtím matky Diany (†36). Princezna zemřela při autonehodě v Paříži. Její smrt zasáhla celý svět a synové poté docházeli na terapie.  K odborníkovi vévoda ze Sussexu docházel i v dospělosti. „Mluvil o tom, jak ho události z dětství ovlivnily a že mluvil s odborníkem na duševní zdraví. Harry se zmínil i o „megxitu“ cituje iDnes.cz zdroj Page Six.

Harry se také vyjádřil k odchodu od královské rodiny. Dle svých slov bylo pro něj a jeho manželku Meghan těžké odstoupit ze svých rolí, přesto svého rozhodnutí nelitují. „Harry nechce, aby Meghan a jejich syn Archie procházeli tím, co zažil jako dítě,“ cituje svůj zdroj Page Six.

Po projevu se Harry s manželkou účastnili večeře s vybranými účastníky summitu. Pro vévodu a vévodkyni ze Sussexu se jednalo o jejích první soukromou akci. Zda-li manželé dostali zaplaceno, není jisté.  Britský list Daily Mail ovšem uvedl, že mohli inkasovat od 500 tisíc až do jednoho milionu dolarů.

Meghan Markle o nátlaku a o životě v královské rodině:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
10. 2. 2020 • 16:47

Není jediný, kdo z té rodiny zdrhnul

josefvyskoc
10. 2. 2020 • 13:33

kvůli tomu megeraxichtu Harry nakonec zešílí, a to bude konec pohádky

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.