Hollywoodský fešák hájí prince: Drsná slova o smrti! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Hollywoodský fešák hájí prince: Drsná slova o smrti!

Herec Hugh Grant (59) se neočekávaně položil do »přestřelky« na téma královský pár ze Sussexu. Přišel s velmi odvážným argumentem, proč  Harry s Meghan museli pryč. A je to vážně síla!
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

1nemo.mahm...@...
18. 02. 2020 11:18

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

Ewwa
29. 01. 2020 18:26

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

juuuhele
28. 01. 2020 19:06

Vy drbny na FB držet zobáky, když víte prd. Meghan tohle všechno plánovala předem. Prásklo na ni, že všechny svoje věci si totiž ponechala a měla je v úsc*** v Canadě. Místo kde nyní bydlí si už dávno vyhlídla. Média je jen její výmluva, protože za 20 měsíců sloužila pouhých 72 dnů, jinak si válela *** na zámku a samej dýchánek. Kate a Will měli služku, tu ?eghan podplatila, aby je odposlouchávala. Will ji na to přišel a proto ji nesnášel. Kate za nic nemůže, Meghan je strašně na ni žárlivá, protože Harry vždycky říkal, že by chtěl takovou ženu jako je jeho úžasná švagrová. Tahle stará p..ča měla plán a za nim si šla přes mrtvoly. Chtěla být známá po celém světě a už jako malá holka se chtěla dostat do paláce. A to se ji splnilo, nyní má značku Sussex a na ni bude vydělávat miliardy. Nemusí se honit, ten tvrdý job u královny ji stejně neseděl. Když bulela - na oko - v Africe, Kate se ji ještě zastávala a chtěla ji pomoci, ale ta p..ča řekla, že ji nepotřebuje. Proto ji každý nenávidí. Brzy se rozvede i s Harrym, toho si z lásky nevzala, už ho nepotřebuje. Narcistka, která neumí ani držet dítě. Apropo, po porodu dítě nepřijala, museli přijet asi 4 psychologové, aby Archiho vůbec vzala do ruky. Prý deprese, Ne, ona miluje jen sama sebe a Archiho má jen jako pojistku. 3 Chůvy se o něho staraj, v noci k němu Meghan nevstane, to musí chůvy, ona potřebuje klid.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.