Meghan a Harry nejsou na kolenou: Luxusní »hnízdečko« a miliony na dosah | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Meghan a Harry nejsou na kolenou: Luxusní »hnízdečko« a miliony na dosah

Vévodkyně Meghan si užívá v Kanadě znovu nabytou svobodu.
Vévodkyně Meghan si užívá v Kanadě znovu nabytou svobodu. (Profimedia.cz, Facebook, Twitter, archiv značek)

Ohlásili světu, že chtějí žít život v ústraní. Následoval verdikt královny, který nařídil, že mají vrátit celou částku, jež byla vynaložená na rekonstrukci jejich sídla ve Frogmore Cottage a že nadále nebudou užívat královské tituly. Jenže obavy z budoucnosti dvojice ze Sussexu rozhodně nemá. Není totiž důvod…

Pravděpodobně svým rozhodnutím nakonec dosáhli větší nezávislosti, než měli původně v plánu. Titul „jejich královská výsost“ už používat nemohou. Přijdou také o peníze z veřejných zdrojů a nebudou vystupovat ve jménu královny. Takové rozhodnutí čekal málokdo. Ze světa oficialit mizí úplně. Navíc musí vrátit celou částku za obnovu svého sídla. Za něj pak mají v budoucnu dokonce platit nájemné, jak uvádí web TVnoviny.cz.

Přesto to Harry a Meghan nevnímají zřejmě jako prohru. Oba se rozhodli zatím přechodně žít v Kanadě, kde by dokonce měla Meghan už vybírat pro rodinu nový dům. Podle deníku The Sun vévodkyni padla do oka 108 let stará vila v exkluzivní čtvrti ve Vancouveru, jejíž cenový odhad je 24,8 milionů eur. Dům se nachází v uzavřené a přísně střežené lukrativní čtvrti, kde je prioritou právě soukromí místních obyvatel. Čtyřpodlažní luxusní vila má pochopitelně i velkou zahradu a výhled na moře. Vstup do vln ale chrání vysoká stěna. Mladá rodinka by tu tak měla veškerý možný komfort pro svůj život.

I když ještě není úplně jasné, čím se páreček bude živit, zájem o ně údajně má video služba Netflix. Že by strádali, tak rozhodně není na pořadu dne.



Přečtěte si
tryskomys
21. 1. 2020 • 10:27

Honem do práce,už žijí na dluh,ha ha ha.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.