Rok po oznámení Megxitu: Horká novinka Meghan a Harryho | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Rok po oznámení Megxitu: Harry a Meghan se vytasili s horkou novinkou

Meghan a Harry
Meghan a Harry (profimedia.cz)

Nebyli by to zřejmě vévodové ze Sussexu, kdyby nevytáhli v každém ročním období nějaký trumf z rukávu a pořádně jím nerozvířili stojaté vody. Momentálně se odhodlali ke kroku, jímž zamířili absolutně proti proudu. Budou je následovat i další?

Ačkoliv ze sociálních médií plyne řadě influencerů nadstandardní příjem a snadno se prostřednictvím nich ovlivňují masy, Harry (36) a Meghan (39) se rozhodli, že končí! Mizí se světa Facebooku i Twitteru a zpátky už se údajně vracet nebudou. Zdroj blízký páru uvedl, že neplánují využívat sociální média především ve vztahu ke své nadaci Archewell. A že jejich nová role v Americe se bude ubírat výhradně mimo cestu masově oblíbených platforem, jak uvedl deník The Times.

Podle uvedeného zdroje byla dvojice naprosto rozčarovaná mírou nenávisti, s níž se na sociálních sítích setkala. Obzvlášť pro vévodkyni to prý bylo něco velmi nestravitelného. Dovedou k podobnému kroku nakonec přimět i jiné?

Princ Harry a Ed Sheeran za duševní zdraví

Video se připravuje ...

Harry s Meghan natočili podcast s malým Archiem. Popřál všem šťastný nový rok!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
tryskomys
12. 1. 2021 • 10:11

Sláva,stačí ta jejich nadace,žádná sláva,jen se ztrapnují.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.