Hysterka Meghan přestřelila! Nažene královskou rodinu před soud? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Hysterka Meghan přestřelila! Nažene královskou rodinu před soud?

Meghan a Harry
Meghan a Harry (profimedia)

Vévodkyně ze Sussexu (39) má na novináře „pifku“ a nechce jim nechat nic zadarmo. Z toho důvodu bojuje o svojí dobrou pověst před soudem. Aktuálně ale hrozí, že se kvůli její přecitlivělosti ocitne před tribunálem také část britské monarchie. Nepřehání to už trochu?

Soud stále nedořešil žalobu  manželky prince Harryho (36) na vydavatelství Associated Newspapers za to, že v listu Daily Mail a na webu Mail on Sunday vyšel přepis dopisu, v němž si s otcem Thomasem velmi ostře vyříkávala, že kvůli infarktu nepřijel na její královskou svatbu. Z toho důvodu by se soud mohl přiklonit k variantě, že přivolá svědky. Do soudní síně by pak napochodovali nejen zaměstnanci paláce, ali i samotný princ Harry, který by se s tchánem Thomasem setkal vůbec poprvé.

Ostuda na spadnutí?

Právníci vévodkyně Meghan se podle listu Sunday Times tento měsíc chystají za soudcem s prosíkem, aby případ uzavřel v její prospěch souhrnným rozsudkem. A aby už si nepředvolával žádné další svědky, protože to prý je zbytečné.

Harry s Meghan natočili podcast s malým Archiem. Popřál všem šťastný nový rok!

Video se připravuje ...

Podle právníků už bylo dostatečně prokázáno, že vydavatelství zveřejněním úryvku korespondence mezi Meghan a Thomasem Marklem zasáhlo do jejího soukromí, píše web Expres.cz.

Pokud na návrh ovšem soud nekývne, mohlo by se jednat o slušný poprask. Podle Sunday Times lze očekávat, že by došlo k předvolání hned několika zaměstnanců Buckinghamského paláce. Někteří z bývalých poddaných Harryho a Meghan už se prý připravují na nejhorší. „Došlo by k odhalení interních provozů paláce, pro celou královskou rodinu to bude hluboce nepohodlné,“ tvrdí k celé situaci údajný zdroj. Navíc by se před porotou ocitl pravděpodobně i sám Harry. Lepší místo pro první setkání s tchánem nenajdete, že?!

 

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.