Královská rodina vrací úder? Z toho musí Meghan »skřípat« zuby | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Královská rodina vrací úder? Z toho musí Meghan »skřípat« zuby

Meghan ve válce s královským palácem: Přípravy na další útok! Zamíří i k soudu?
Meghan ve válce s královským palácem: Přípravy na další útok! Zamíří i k soudu? (profimedia.cz, archiv)

Britskou monarchií otřásá další skandál. Královská rodina totiž jaksi opomněla zařadit na svém oficiálním webu dceru Meghan (39) a Harryho (36) na seznam následníků britského trůnu. Osmé místo, které Lilibet náleží, stále patří princi Andewovi (61).

Ačkoliv byla už malá holčička několik týdnů na světě, palác se dle webu Blesk.cz neměl k tomu, aby jej aktualizoval. Učinil tak až po silném mediálním tlaku.  Že se na existenci Lilibet jaksi zapomnělo, upozornil příslušníky monarchie list Daily Mail. „Vévodkyně ze Sussexu, narozená jako Rachel Meghan Markleová, se v květnu 2018 v kapli sv. Jiřího na Windsoru provdala za prince Harryho. Vévoda a vévodkyně mají jedno dítě, Archieho Mountbattena-Windsora,“ stálo v neupraveném textu.

Princ Harry: Rebel z královské rodiny slaví narozeniny!

Video se připravuje ...

Až po vlně kritiky Buckinghamský palác chybu napravil a udělal z bývalé americké herečky konečně dvojnásobnou maminku. Ale jisté je, že tím jen přilil olej do ohně, pokud se jejich již tak vyhrocených vztahů týče. Protože jak jde o děti, pak většina maminek nezná při podobných situacích slitování.

Princ William a Harry

Video se připravuje ...



Přečtěte si
honzina
2. 8. 2021 • 08:24

Nevidím důvod, proč by jejich děti měly být v seznamu následnictví na anglický trůn, když ten zrzek pohrdá vším tím, kde vyrostl a co pro něj rodina udělala. Nevděčný fracek, který si dělá co chce, ale peníze mu nesmrdí, že???? Sebrala bych jim veškeré tituly i finance, chtějí žít jko obyčejní lidé, tak ať se předvedou, obzvlášť ta druhořadá "hérečka" a "hvězda". Nechápu, co chlap dokáže, když mu mozek spadne do kalhot a
před očima nemá nic jinýho než vagínu. Bohužel nemůžu napsat nic proti tý náně, protože by mě opět zablokovali. My bílí se totiž musíme posadit na zadky a držet zobáky.

Dianthos
31. 7. 2021 • 21:21

Královna se zcela jistě nezajímá o nějaké seznamy na internetu.
Jinak média dělají problémy tam, kde nejsou. Hlavně, že je o čem psát.
Lilibeth se nenarodila v Británii, ale v zahraničí. Uvádět jí do seznamu nástupnictví na trůn, když to miminko nikdo dokonce ani neviděl, to nelze. Vystavit rodný list chvíli trvá...

adeso
31. 7. 2021 • 16:15

to ppsal nějaký nesvéprávný idiot

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.