Rozvod monackého knížete Alberta na spadnutí? NA PLESE S MILENKOU | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 8. května 2024

Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor

Rozvod monackého knížete Alberta na spadnutí? NA PLESE S MILENKOU!

2011: Albert knížeti netají. si bere Charlene.
2011: Albert knížeti netají. si bere Charlene. (Foto Profimedia.cz, Instagram)

Až nyní se na veřejnost dostala zpráva, že monacký kníže Albert (63), jehož manželka Charlene (43) je už sedm měsíců v rodné JAR, si na červencový Ples Červeného kříže vzal bývalou milenku a nemanželského syna! Zpráva spustila lavinu spekulací o knížecím rozvodu!

Že jim to v knížecím paláci neklape, se ví už řadu měsíců. „Kněžna se nevrátí, kupuje si dům v JAR... V paláci stejně nespala, měla vlastní byt nad tou luxusní cukrárnou... Rozvedou se!“ takové klepy se nesou ulicemi Monte Carla. A aby ne, když se jako blesk z čistého nebe objevila zpráva, že Albert si na červencový ples přivedl jako garde svoji bývalou milenku Nicole Costeovou (49) i jejich nemanželského syna Alexandra (18)! Levoboček, jehož princ zplodil s bývalou letuškou z Toga, je přitom označován za jednu z příčin krize Albertova manželství.

Co naštvalo kněžnu

„Není to moje vina, že jsem se do Alberta zamilovala,“ říká Nicole. Princ se o ni i o syna dobře postaral. Přestěhoval je do vily na pobřeží Středozemního moře a zajistil finančně. Alexandre sice nemá nárok na monacký trůn, ale jinak mu nic nechybí. Albertovi na něm záleží a Nicole ho dokonce kdysi naučila, jak mu měnit plenky, což se mu hodilo po narození dvojčat ze svazku s Charlene. Právě po knížecí svatbě v roce 2011 začala Alberta vídat méně. Jeho přátelé už ji nikam nezvali. Báli se, co by tomu kněžna řekla. Ani Albert si to doma nechěl rozházet. Jenže pak kněžna zůstala v Africe, tak Nicole a syna vzal na bál!

Meghan Markleová a Melissa McCarthyová uvedly nový charitativní projekt

Video se připravuje ...

Chladné shledání v nemocnici

Charlene odjela do Afriky už zkraje roku kvůli kampani na záchranu nosorožců. Jenže onemocněla těžkým zánětem ucha a dutin, musela podstoupit už dvě operace a rodině vzkázala, že stále nesmí do letadla. Albert s dvojčaty Jacquesem a Gabriellou (6) ji minulý týden navštívili, ale moc vřelé shledání to nebylo. „Oba se tváří divně, nevypadá to nijak přesvědčivě,“ popsala fotografii objímajících se manželů Judi Jamesová, odbornice na řeč těla.

Podívejte se, jak vypadala svatba Grace Kelly s monackým knížetem

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mbmb
2. 9. 2021 • 07:03

Gracie Patricia má všechny tři děti Nepovedené.Stefanie vede!!

mbmb
2. 9. 2021 • 07:02

Grafika Patricia má všechny tři děti Nepovedené.Stefanie vede!!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.