Charlene jako Diana: Bolest kvůli nemanželské dcerce Alberta II.? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Charlene jako Diana: Bolest kvůli nemanželské dcerce Alberta II.?

Kněžna Charlene s Albertem II.
Kněžna Charlene s Albertem II. (Profimedia.cz)

To už tady bylo. Smutná kráska po boku vznešeného monarchy. Jde snad Charlene Grimaldiová ve šlépějích Lady Diany? Doufejme, že ne!  Na fotografiích z posledních měsíců je však vidět, že jí není zrovna do smíchu a sužují ji starosti. Podle mnohých za vše může její muž, monacký kníže Albert II., co se děje?

Média jsou toho názoru, že kněžna Charlene Grimaldiová prožívá nejhorší období života. Pokaždé, když se v posledních měsících objevila na veřejnosti, totiž vypadala unaveně a smutně, dokonce možná trpí depresemi. V knížectví se totiž podle serveru plus7dní šušká o tom, že měl Albert II. poměr, ze kterého vzešlo nemanželské dítě. Vše prasklo poté, co podle DailyMailu Alberta zažalovala žena, se kterou měl potomka počít. Od té doby jsou jeho vztahy s milenkami i s manželkou Charlene neustále rozebírány a kněžně to podle snímků na optimismu nepřidává. To, že se s Charlene něco děje, ukazuje i drastická změna vzhledu (foto v naší galerii).

Patnáctiletá dívka, která má být jeho dcerou, má podle informací podstoupit testy DNA, aby se situace konečně vyjasnila. „Děvče trpí, má nárok na uznání a ochranu,“ uvedl právník její matky, bývalé milenky knížete. Jak už historie ukázala, nebyla by to ojedinělá záležitost, Albert má už totiž dvě prokázané nemanželské děti, které takzvaně zoficiálnil.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.