Monacká kněžna Charlene (44) znovu s rodinou: Šíleně smutná princezna | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Monacká kněžna Charlene (44) znovu s rodinou: Šíleně smutná princezna

Monacká kněžna Charlene
Monacká kněžna Charlene (profimedia.cz)

Sice má nový účes, ale vypadá odtažitě a smutně, na manžela se skoro nepodívala. Monacká kněžna Charlène (44) se spolu s Albertem II. (64) a dvojčaty Jacquesem a Gabriellou (7) ukázala po měsících skrývání na závodech elektrických formulí.

S novým extra krátkým účesem a v elegantním šedém kalhotovém kostýmu sice na tribuně stála po boku rodiny, ale sotva jednou se pousmála. Většinu času měla nepřítomný pohled. Znalec řeči těla, oslovený deníkem Daily Mail, uvedl, že kněžna vypadá nesmírně osamocená, odtržená od zbytku rodiny, i když se to snaží maskovat statečným výrazem v obličeji. Také si všiml, jak Charlène ochranitelsky pokládá paže na ramena znuděné a zívající dcery.

Jak bude vypadat korunovace prince Charlese?

Video se připravuje ...

Měsíce léčení

Manželka monackého knížete před rokem během pobytu ve své rodné Jihoafrické republice chytila infekci nosohltanu a středního ucha a musela na několik operací. Půl roku se léčila, pak skončila v péči psychiatrů na prestižní soukromé klinice ve Švýcarsku. Její odloučení od rodiny vyvolalo spekulace o možném rozvodu.

Největší královské skandály

Video se připravuje ...



Přečtěte si
jima
5. 5. 2022 • 12:55

Ta uz takto cumela pri svatbe. Nechapu, proc se do Monaca vubec vdavala...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.