Krásnou kněžnu Charlene znetvořili? Palác se brání | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 10. května 2024

Svátek slaví Blažena, zítra Svatava

Krásnou kněžnu Charlene znetvořili? Palác se brání

Monacká kněžna Charlene
Monacká kněžna Charlene (Instagram, archiv)

Už několik dní se monacká kněžna Charlene (43) snaží neukazovat na veřejnosti a když už, tak se zakrytou tváří. Není tajemstvím, že nedávno podstoupila v Dubaji plastickou operaci obličeje, která nejspíš nedopadla podle jejích představ.

V poslední době se kněžna Charlene (43) potýkala s mnoha psychickými i fyzickými problémy. Nicméně i když palác tvrdí, že právě to je důvodem, proč se teď Charlene nikde moc neukazuje, jiní mají jasno. Například španělská novinářka Pilar Eyrová. Ta navíc zpozorovala, že když už se kněžna někde ukáže, zakrývá si obličej rouškou. I když nikdo jiný z její rodiny ji nasazenou nemá.

Meghan Markleová a Melissa McCarthyová uvedly nový charitativní projekt

Video se připravuje ...

Nedávno podstoupená plastická operace celého obličeje asi nedopadla nejlépe. To by vysvětlovalo, proč se Charlene nyní vyhýbá všemu a všem. Palác vyvrací, že by Charlene skrývala znetvořenou tvář po zpackané operaci, i když málokdo tomu věří.

Blesk Podcast: Meghan a Harry jsou pro královský byznys mrtví. Co je čeká, prozradil odborník

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.