Výměna ložnic?! Usouženou Charlene léčí fešný pracháč | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Výměna ložnic?! Usouženou Charlene léčí fešný pracháč

S dětmi a manželem se viděla naposledy v srpnu, když za ní do Afriky přicestovali.
S dětmi a manželem se viděla naposledy v srpnu, když za ní do Afriky přicestovali. (Facebook, Profimedia.cz)

O tom, že manželství monacké kněžny Charlene (43) a knížete Alberta (63) prochází hlubokou a možná i nenávratnou krizí si cvrlikají už i vrabci na střeše. No a přítomnost, které si kněžna užívá, veřejnost jen utvrzuje, že dost možná spustila kotvy u jiného miliardáře!

Po eskapádách s návratem Charlene do Monaka, neustálém mlžení o krizi manželství a konečném prohlášení, že se kněžna stahuje z pozornosti veřejnosti pro svoje fyzické a psychické potíže a putuje na tajné místo, kde bude nabírat novou životní energii, přichází další zvrat! Je mu 59 let, kapsy má nadité a navíc je to fešák!

Miliardář Vladislav Doronin

Princezna Monacká na 69. Red Cross Ball Gala

Video se připravuje ...

Zdá se, že byla udělena výjimka a ruskému realitnímu magnátovi Vladislavu Doroninovi nezůstaly souřadnice tajného místa neznámé. Podle informací zahraničních zdrojů má právě tento charismatický krasavec, který urval v minulosti i srdce topmodelky Naomi Campbellové (51), kněžně ochotně nabízet ramínko k vyplakání. S Doroninem pojí Charlene letité přátelství, teď to ale vypadá, že mezi nimi vzniká i něco víc! 

Robbie Williams bavil monackého knížete

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.