Co je s kněžnou Charlene? Vzkaz od dětí vhání slzy do očí | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 6. května 2024

Svátek slaví Radoslav, zítra Stanislav

Co je s kněžnou Charlene? Vzkaz od dětí vhání slzy do očí

Děti absencí Charlene trpí
Děti absencí Charlene trpí (Facebook, Profimedia.cz)

Situace okolo monacké kněžny Charlene (43) se zase přiostřuje. Jen, co se po půlročím pobytu v rodné Jihoafrické republice, kde podstoupila operaci kvůli silné infekci nosohltanu, vrátila zpět do Monaka, neuplynul ani týden a už je zase pryč od dětí. Těm máma očividně chybí, z balkónu jí poslaly srdceryvný vzkaz.

Není to tak dávno, co monacký kníže Albert II. (63) skrze knížectví prohlásil, že se jeho choť ze zdravotních důvodů nebude účastnit nadcházejících událostí. Důvodem měl být její zdravotní stav a vyčerpání z důvodu vleklého onemocnění. S odstupem času přiznal, že obtíže jeho manželky nejsou jen fyzického charakteru. V rozhovoru pro magazín People přímo řekl: „Charlene museli přijmout do léčebného zařízení a zůstane tam nejméně několik týdnů.“ 

Princezna Monacká na 69. Red Cross Ball Gala

Video se připravuje ...

Jak ale další odloučení ponesou dvojčata Jacques (6) a Gabriella (6)? Už nyní je patrné, že absencí Charlene v tomto věku trpí, což bylo zřejmé i z velkolepých oslav Národního dne Monaka, kterých se kněžna již nezúčastnila. Na balkoně vystoupil jen Albert s dětmi, které v ručkách třímaly vzkazy. Na jednom z nich je zřetelně čitelné: „Chybíš mi, mami“, na druhém pak „Miluji tě, mami“. 

Robbie Williams bavil monackého knížete

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.