Knížecí pár z Monaka smutní! BUDOU OD SEBE | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Knížecí pár z Monaka smutní! BUDOU OD SEBE

Kníže Albert s kněžnou Charlene
Kníže Albert s kněžnou Charlene  (EPA)

Letošní 1. červenec se měl v Monaku nést v radostném duchu, neboť kníže Albert (63) a kněžna Charlene (43) oslaví 10. výročí svatby. Slavný den ale nakonec propásne sama nevěsta, jež musí zůstat v Africe kvůli infekci!

„Letos to bude poprvé, co na výročí nebudu s manželem. Je to těžké a mrzí mě to, ale neměli jsme jinou možnost,“ oznámila Charlene v oficiálním prohlášení. Bývalá olympijská plavkyně je už několik měsíců v Jižní Africe, kde vede kampaň proti pytlákům, kteří loví nosorožce.

Meghan a Harry jsou pro královský byznys mrtví. Co je čeká, prozradil odborník

Video se připravuje ...

V květnu však během ní dostala těžký zánět uší, nosu a krku. První operaci podstoupila tuto středu, další zákroky ji ale ještě čekají. Do Monaka se už tedy na výročí vrátit nestihne, místo toho ho »oslaví« sama v africkém špitále. „Nad vodou mě drží hlavně každodenní povídání přes počítač s Albertem a dětmi. Všichni mi ale moc chybí,“ svěřila se kněžna.

Harry a Meghan: Nejzásadnější okamžiky ostře sledovaného páru

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.