Pavláskův rozvod s Pazderkovou: Nepříjemná pachuť kocoviny? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Pavláskův rozvod s Pazderkovou: Nepříjemná pachuť kocoviny?

Lukáš Pavlásek s Ivou Pazderkovou byli manželé.
Lukáš Pavlásek s Ivou Pazderkovou byli manželé. (archiv)

Oba platí za výborné stand-up komiky, spojuje je i pořad Na stojáka! A protože se znali a často spolu setkávali, tak se pak i vzali. Proč to ale Lukáš Pavlásek (41) a Iva Pazderková (41) před patnácti lety udělali, když hned v zápětí podávali rozvodové papíry?

Komik a herec, kterého brzy čeká druhá veselka, podle webu Prima Ženy vysvětlil v pořadu 7 pádů Honzy Dědka, že to bylo takové manželství „nanečisto“. „Moje první svatba byla trošku z legrace s Ivou Pazderkovou, tajili jsme to, protože jsme se za to trošku styděli. Bylo to v době, kdy jsme začali dělat Na stojáka, krátce jsme spolu chodili, byli jsme v takovém rozjásaném období. Oba jsme věděli, že to je jenom, abychom si udělali srandu. Nikoho jsme nepozvali, ani rodiče, ti byli pak strašně naštvaní. A jen co to šlo, zase jsme se rozvedli. To byla taková svatba na zkoušku. Moje přítelkyně to ví, znají se s Ivou, kamarádí spolu,“ přiznal Pavlásek moderátorovi show.

Pomatený rozhovor s Lukášem Pavláskem o StarDance!

Video se připravuje ...

Herečka a bývalá manželka Iva Pazderková rozpad jejich manželství před časem okomentovala podobnými slovy. „Zjistili jsme, že jsme jako bratr se sestrou. Byla to naše divoká léta a předtím jsem to neodhadli. Nyní jsou z nás nejlepší kamarádi,“ řekla tehdy s dovětkem, že jejich svatba připomíná klasickou americkou a spontánní veselku v Las Vegas, kterou v tichosti po pár měsících a vyléčené kocovině stornujete," prohlásila o tomto nepovedeném svazku. 

Lukáš Pavlásek: Někdy jsem vtipný i nechtěně!

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.