Pavla Tomicová (56), finalistka StarDance: STRAŠLIVÁ URÁŽKA POROTCE! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Pavla Tomicová (56), finalistka StarDance: STRAŠLIVÁ URÁŽKA POROTCE!

Pavlu kritika jistě velmi mrzí.
Pavlu kritika jistě velmi mrzí. (Foto Aha!: Martin Hykl, ČT)

Tohle se jí určitě nelíbilo! Pavla Tomicová (56) se sice probojovala do vysněného finále StarDance, ale ne díky tanečním vlohám. Alespoň tak Aha! komentoval její postup porotce Radek Balaš (52). Dokonce ji přirovnal k „tanečnímu dřevu“ minulé řady Lukáši Pavláskovi (40).

Čím se dostává dále, tím jsou k ní porotci tvrdší. „Nevím, jestli je to zpráva spíš dobrá, nebo špatná, ale připravte se na to, že dojdete hodně daleko,“ vtipkoval nevhodně Balaš hned po prvním kole.

Zklamala je
Tuhle sobotu ale on i jeho kolegové ještě přitvrdili. „Nešla z vás energie, na kterou jsme u vás zvyklí. Váš výkon mě zklamal,“ sepsula herečku Tatiana Drexler (55) hned, jak dotančila sambu. „Bylo to těžkopádnější a ve srovnání s ostatními to pro mě bylo o malý fous níž,“ přizvukoval jí Balaš. A moc to nevylepšil ani Pavlin druhý pokus o tango. Zatímco ostatní páry tak měli sedmdesát bodů, Tomicová s Markem Dědíkem (35) zůstali na chvostu tabulky.

Cit pro outsidery
Diváci jim ale naposílali tolik esemesek, že postupovali z prvního místa. Není divu, když Pavlin početný fanklub burcoval sociální sítě už od rána. Porotci se na ni skrz prsty ale dívat nepřestali. „Podle mě se u ní projevuje cit českého národa pro outsidery. Takže když je ve StarDance někdo, kdo prvoplánově není stvořený pro tanec a má řadu handicapů, tak mu drží palce. To je i případ Pavly. A vzpomeňte na fenomén Lukáše Pavláska,“ řekl Aha! Radek.

Je jako Cimrman
„Podle mě má proto Pavla velké naděje na výhru. Když se volil největší Čech, tak to taky málem vyhrál Jára Cimrman. Figura, která v životě neexistovala,“ přisadil si ještě Balaš. „My jsme přece jenom najatí na profesionální posuzování těch výkonů, proto se je snažíme posuzovat hlavně z tohohle hlediska. Diváci navíc pracují s dalšími faktory, jako jsou fluidum té osobnosti a energie, která je fascinuje, i když ten interpret není technicky dokonalý,“ vysvětlil. Svá ostřejší slova se snažil na závěr zjemňovat: „Působí strašně pravdivě, jí to věříte. Ona je sice vtipná, ale neshazuje to. Celou svou duši dává do těch tanečních projevů a snaží se.“



Přečtěte si
aveneta
15. 12. 2018 • 09:15

Tak dnes se ukáže zda-li zvítězí snaha neprofesionálů o tanec či vítězství obézní almary, která to dohání humorem, ale k tanci na jisté úrovni má daleko, byť se snaží. To by chtělo uspořádat Star Dance kalibru nad 50 let a nad 100kilo....to by aby si přišli na své milovníci tohoto levlu.

-bello-
15. 12. 2018 • 01:35

kathynka si piště, že budou! Tlustý musí mít potvrzeno, že tlustý jsou normální (protože ony s tou tloušťkou už přestaly cokoli děla )t.

-bello-
15. 12. 2018 • 01:31

lalia kristepane, snad se hodnotí, jak kdo tancuje, ne jak se kdo nadřel !

-bello-
15. 12. 2018 • 01:29

svatadala tak např. já na TV nekoukám.Nemohu soudit soutěž, můžu soudit co čtu zde a říkám: slovo rétorika zde není na místě Tomicová n e n í dáma trošku při těle!Je tlustá.Na obr. narvaná v těch šatech je jak kojící prasnice.To se tam prostě nehodí.Ona i ten "umělec" co jí do toho oblíknul jsou na palici! V čem je Kostková " skvostná " a Eben taky, když tam omílají furt to samý už několik let a mají na to monopol ?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.