Těžký život porotce StarDance Kuneše: Kloubková ho trápí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Těžký život porotce StarDance Kuneše: Kloubková ho trápí!

Moderátorka Kristina Kloubková a její přítel Václav Kuneš
Moderátorka Kristina Kloubková a její přítel Václav Kuneš (Foto Aha!: M. Hykl, D. Kundrát, P. Machan, ČT)

Před kamerou je to on, kdo vynáší ortel nad soutěžícími StarDance. Domu ale chodí porotce Václav Kuneš (43) těžkým krokem. Jeho přítelkyně Kristina Kloubková (41) ho za jeho moderátorské výkony totiž pořádně péruje. Po kapsách od ní nosí i texty na rozmluvení.

„Když před diváky tancuju, vyjadřuju se svým vlastním tělem, jak to dělám pětadvacet let. Mluvení přece jen není moje disciplína. Učím se to,“ ošíval se choreograf, který naskočil za porotcovský pultík StarDance letos poprvé. A na rozdíl od drsnějšího kata Zdeňka Chlopčíka (61) pronáší své soudy nad Veronikou Arichtevou(32) a spol. dost nesměle.

Cvičí si texty
A doma za to dostává pěkně vynadáno. „Ano, moje partnerka mě dost péruje. Jak vidíte, nosím s sebou od ní cvičební texty na rozmluvení,“ přiznal TV magazínu Práva. „Kristinka se taky musela učit, má stejnou taneční konzervatoř jako já. Obdivuju ji, jak to dobře zvládla,“ dodal smířlivě. I když ho za taneční soutěž hřeje tučný honorář, možná se těší snad víc než soutěžící, až to bude mít za sebou.

Otočí se role?
„Musím si postěžovat, že je na mě přenos od přenosu přísnější. Kritizuje dýchání, posazení hlasu. V klidu, zřetelně, opakuje,“ popsal, jak to teď u nich doma chodí. Jejich role se možná ale za chvilku otočí – i když Kloubkovou dobře živí moderování zpráv na Nově, zvažuje i návrat k tanci. „Chodí na workshopy, je vidět, že to má v krvi. Takže kdo ví,“ dodal.

Čekali 25 let
Seznámili se na konzervatoři, nic se nedělo, až se náhodou po 25 letech potkali. „Natrefili jsme na sebe v jednom baru a ona se mě přišla zeptat, jestli jsem ten ze školy. Za pár dnů jsem ji doprovázel na předávání Českého slavíka. Tam mi poprvé došlo, že je známá moderátorka,“ popsal Kuneš.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.