Porotce StarDance Václav Kuneš: KLOUBKOVOU OPOUŠTÍ NA VÁNOCE! Kvůli exmanželce | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Porotce StarDance Václav Kuneš: KLOUBKOVOU OPOUŠTÍ NA VÁNOCE! Kvůli exmanželce

Kuneš zrušil Vánoce s Kloubkovou!
Kuneš zrušil Vánoce s Kloubkovou! (Foto Aha! – M. Hykl, R. Klejch, D. Kundrát, P. Machan)

Měly to být jejich první společné Vánoce. Kristina Kloubková (41) ale s dcerou Jasmínkou (6) zůstane přes svátky sama. S Václavem Kunešem (43), který je novou tváří v porotě StarDance, už se sice chtějí brát, ale na nejkrásnější svátky v roce jí dal košem kvůli dceře Aine (11). Ta žije se svou matkou v Japonsku. 

„Vánoce s partnerem trávit nebudeme,“ potvrdila deníku Aha! sama Kristina. „Vašek bude s dcerou v Japonsku a my budeme s Jasmínkou buď spolu, jako býváme, nebo u mojí maminky. A s Vaškem si pak uděláme brzké nebo pozdější Vánoce,“ vylíčila moderátorka TV Nova.

Chtě nechtě se s přítelovými plány musela smířit. Vidět svou holčičku »naživo« je pro Kuneše hodně důležité. Během roku spolu totiž komunikují hlavně přes internet – volají si klidně i čtyři hodiny. Aine s ním a manželkou bydlela taky v Praze, po jejich rozchodu se ale s matkou vrátila do Japonska, odkud Kunešova dnes již bývalá žena pochází. I když mají oba svůj život, konec roku stráví spolu.

Budou mít dítě?

„Jasmínka ho přijala hezky, má ho velmi ráda. Už jsou mezi nimi takové situace, které mě dojímají. Třeba dneska přišla a spontánně na něj skočila,“ svěřila Aha! moderátorka na premiéře muzikálu Kocour v botách, kam dorazili všichni tři jako rodina. Jasmína by si taky přála sourozence a maminka by jí to ráda splnila. „Asi jo. Ale my tomu necháváme volný průběh. Přece jen už mi bude dvaačtyřicet, tak nevím, jestli se to ještě stihne,“ pokrčila Kloubková rameny.

 Moderátorka Novy Kristina Kloubková: Druhé dítě? Už se o něm bavíme

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mord
1. 12. 2018 • 13:32

Evidentně tebe když o tom píšeš šmudlo

pelagie
1. 12. 2018 • 09:38

Koho zajímá,kde a s kým bude trávit jeden nedávno neznámý chlapík, který to táhne s nějakou zprávařkou, tyto info by si měli nechat pro sebe

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.