Šťastná Kloubková: Myslela jsem si, že druhé dítě mít už nebudu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Šťastná Kloubková: Myslela jsem si, že druhé dítě mít už nebudu

Uvažuje Kristina o druhém miminku?
Uvažuje Kristina o druhém miminku? (Foto Aha! – Martin Pekárek, Martin Sekanina, ara )

Momentálně zažívá jedno z nejhezčích období v životě a to především díky vztahu s tanečníkem Václavem Kunešem (43). Dle jejích slov má dítě vzniknout z lásky, tu nyní prožívá a užívá si ji plnými doušky. Může se tak malá Jasmínka těšit na sourozence?

„Já jsem si myslela, že druhé dítě mít už nebudu. Byla jsem o tom přesvědčená. Nechtěla jsem se dostat do fáze, kdy budu kvůli dalšímu miminku hledat partnera pro dítě. Myslím si, že každé dítě by mělo vzniknout z lásky a přijít, protože má přijít – přesně jako přišla Jasmínka. Teď to mám otevřené. Říkám si sice, že čtyřicet dva je hodně, ale na druhou stranu to na druhorodičku není zas tak strašné. Nikam to ale netlačím, a buď se poštěstí, anebo nepoštěstí. S Vaškem se kupodivu toto téma opět otevřelo,“ odpověděla Kristina Kloubková na otázku v časopisu Sedmička, zda neuvažuje o druhém dítěti.

 Hrůza Kristiny Kloubkové: Děsím se vší a nezodpovědných rodičů

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.