Podlomené zdraví Bočanové: Trpí tím celá rodina! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Podlomené zdraví Bočanové: Trpí tím celá rodina!

Mahulena Bočanová se bojí o své zdraví.
Mahulena Bočanová se bojí o své zdraví. (Blesk – Roman Souček)

Mahulena Bočanová (51) patří mezi herečky, kterým by jejich skutečný věk hádal jen málokdo. I když vypadá o mnoho let mladší, zdravotní problémy se jí nevyhýbají. Nyní se potýká s bolestí kolen, které ji trápí natolik, že kvůli tomu dokonce odjíždí do lázní.

S přibývajícími lety se zdravotní problémy nevyhýbají nikomu, své o tom ví i Bočanová. „Hned po Novém roce jedeme s dcerou Márinkou na týden do lázní. Budu mát týden volno, takže si tam pojedu dát do pořádku kolena,“ svěřila se herečka týdeníku Sedmička.

Zdravotní problémy však nesouvisí s hereckým povoláním, nýbrž s věkem a činností, které se Bočanová dříve pravidelně věnovala. „Je to věkem a ta kolena mě opravdu bolí. Já jsem hodně tancovala, poslední dva roky sice ne, ale předtím deset let pravidelně, takže kolena dostala zabrat,“ svěřila se týdeníku herečka s dovětkem, že s bolestí kolen se v její rodině nepotýkají poprvé.

„My na to celá rodina trpíme, takže se toho trochu děsím, protože babička i maminka měly artózu, a já, když se drápu doma do schodů, už taky slyším, jak mi vrzají. Bolí mě to, nemůžu si už sednout ani na bobek nebo na kolena jako dřív,“ postěžovala si herečka týdeníku Sedmička.

 Mahulena Bočanová sekla s alkoholem:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
jasnovidec01
8. 12. 2018 • 20:52

Ty chudinko vyhopsaná ..co mají říkat lidi a hlavně deti co mají rakovinu ?????

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.