Horor na Kypru! Bočanová zachránila topící se dítě | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Horor na Kypru! Bočanová zachránila topící se dítě

Mahulena se toho prostě nebojí!
Mahulena se toho prostě nebojí! (Foto Aha! – David Malík, Martin Přibyl, ara)

Kurz první pomoci i záchrana života. To vše má na kontě nová posila seriálu Modrý kód Mahulena Bočanová (51). Nehraje sice lékařku na Rubavském urgentu, ale je poloviční doktor.

„Hraju Matulovou, takovou dominantní bohatou dámu, která využívá jednoho z mladých doktorů ke svému prospěchu a ku prospěchu svých kamarádek. Zase mrcha,“ rozesmála se Bočanová, která by spíš kvůli svým dovednostem a zkušenostem měla hrát lékařku.

„Mám kurzy první pomoci. Život mě postavil do situace, kdy to je nutný. Takže jsem si je udělala a doporučuji to úplně každýmu. Tolikrát se mi to hodilo,“ prozradila herečka. „Neříkám, že jsem přímo zachránila lidský život. Ale v rodině máme epilepsii a náhlé omdlévání,“ přiznala nová posila seriálu. Je možná až příliš skromná, historka z letošní dovolené u moře ji usvědčuje.

 

„Vím, že dýchání je pro kojence jiné než pro dospělého, nebo vím, co se má dělat, když se někdo topí. Teď se mi to stalo na pláži na Kypru,“ vyprávěla Mahulena příhodu, která mohla skončit tragicky. „Maminka měla tři děti. A to malinké, které sotva sedělo, bylo na břehu, nožičky tak deset centimetrů ve vodě a překotilo se. Spadlo čumáčkem přímo do vody,“ popisovala hrůzné okamžiky.

„Bylo to jen pár vteřin, kdy mělo hlavu pod vodou, nos plný písku. Jeho maminka byla paralyzovaná strachem a hrůzou, takže jenom řvala, vydávala takové ty hrozné skřeky a nebyla schopná mu pomoct. Naštěstí jsme u toho byli,“ zavzpomínala na záchranu dětského života Mahulena Bočanová.



Přečtěte si
zamlzena
8. 10. 2018 • 15:42

Čímj je člověk lidsky kvalitnější, tím hůře hledá partnera.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.