Válka Bočanové a Mráze kvůli dceři GRADUJE: Je to hodně zlé! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Válka Bočanové a Mráze kvůli dceři GRADUJE: Je to hodně zlé!

Bočanová se provdala za Mráze v květnu 2001.
Bočanová se provdala za Mráze v květnu 2001. (M. Hykl, D. Malík)

Mahulena Bočanová momentálně nezažívá příliš šťastné životní období. S bývalým manželem Viktorem Mrázem totiž vede spor kvůli dceři. O tom se před nedávnem kvůli chybičce dozvědělo celé Česko. Psaní plné žluči se totiž omylem objevilo na hereččině facebookovém profilu. Teď se ukázalo, že situace je skutečně vážná.

Z dopisu, který se objevil na Bočanové profilu, bylo jasné, že chce zvýšit finanční příspěvek na dceru a zároveň upravit podmínky, za kterých se bude Viktor Mráz s Márinkou vídat. To se však Mrázovi a jeho nové partnerce pochopitelně nelíbí, podle nich Mahulena dostává na dceru tolik, že by z toho uživila dcerou rodinu.

„Ano, máme teď velké starosti, vztahy jsou vyhrocené, ale věřím, že najdeme společnou cestu,“ přiznala tehdy Blesku herečka. Jenže teď se ukázalo, že jejich situace je ještě závažnější. Nejde totiž jenom o peníze. „Mahulena to v divadle pořád řeší. Prý jí chce Mráz Márinku vzít,“ prozradil Sedmičce zdroj z Divadla Hybernia, ve kterém účinkuje i Bočanová.„Prý je to hodně zlé,“ dodal informátor s tím, že herečka je z této situace úplně na dně.

 Video: Jak bydlí Mahulena Bočanová!



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.