Tomu se říká pech! Jen Mahulena Bočanová veřejně přiznala vztah s novým mužem, už dostala kopačky. Karel Janeba (49) si prý našel nějakou mladší.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Já v těch pořadech TV mám binec, tak nevím přesně , jestli to byl Prásk.Srovnala jsem si Bočanovou s tou Partyšovou a Partyška téměř do detailů kopírovala gesta po Bočanové.A za tím si stojím, protože ty pořady nesleduju, tak mi to nespylne, jak některým.
No a ještě jsem to pak srovnala s tou Kuelkovou a ta to moderátorsky pohnojila totálně, protože deklamovala, jako když čte Rudý právo na budovatelský pětiminutovce a ne pikantní bulvár.
Suma sumárum, Bočanová mi tam vyšla nejlíp a to měla úplně jjný a chudý podmínky k práci, než tyhle 2 nádhery
Mahulena je krásná i teď nazývat ji zlatokopkou je primitivní,ona se dokáže o sebe postarat,má svůj dům a ji není zapotřebí,aby ji někdo finančně zastoupil.Tady ji někdo nazývá zlatokopkou asi podle svého zašmudlaného života.Prostě chlapi nesnesou moc úspěšných žen a žiji ve stínu bohaté ženy a to se moc nesnoubí.
Držím ji palce,každý má nárok na lásku a je jedno kolik kdo má kolik let.Stouto emocí se rodíme a i umíráme.
Kdyby hledala normálního chlapa, jistě už mohla být dávno šťastná ve vztahu nebo vdaná, ale Mahula zlatokopka, chtěla pana podnikatele a ten jí jednoho krásného dne kopl do prde*e a zákonitě si našel mladší než půlstoletí starou kobylu
sheila16
17. 02. 2017 00:33 no ty jsi stará tlustá 130 kilová kobyla,na tebe by nevlez ani ušmudlaný bezdomovec Sommerko,ona na rozdíl od tebe nemusí tady psát svoje žvásty pořád dokola a schovaná za PC,což ty musíš,protože pohled na tebe,je příšerný a odpuzující
sheila16
a ty mi řekni tady a hned, kde asi tak ženská z šoubýzu má hledat " normálního " chlapa, když se jinde nepohybuje?
Má si dát inzerát ? :
" Jsem Mahulena, mám všechno, jen ne lásku.Pouze normální chlap vítán, vy zbylí se nehlaste! "
------
tak to sheilo16 vidíš?
Nemá zlomené srdce poprvé....??? A proč loví mezi muži vysoké společenské a finanční úrovně, normální chlap má jiné priority než oni boháči....jo, kdo chce kam....