Modrý kód má novou hvězdu: Do seriálu utekla z Princezny ze mlejna! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Modrý kód má novou hvězdu: Do seriálu utekla z Princezny ze mlejna!

1994 S Andreou Černou v pohádce Princezna ze mlejna.
1994 S Andreou Černou v pohádce Princezna ze mlejna. (Foto FTV Prima, ara)

Jak se změnil herec Radek Valenta (42) od dob Jindry z Princezny ze mlejna? Nesní o urozené nevěstě, ale namlouvá si Mariku Procházkovou (44) neboli doktorku Valentýnu »Vali« Slavíčkovou z primáckého seriálu Modrý kód.

„Natáčení je příjemné vždy jen tak, jak jsou příjemní lidé na place. A musím říct, že to u Modrého kódu šlape v přátelské atmosféře, herci i štáb jsou v pohodě, aspoň tak to vnímám, i když je mi jasné, že u delšího seriálu se občas lidé pohádají, jako v každém manželství,“ řekl Aha! představitel pana Martince. Od doby, kdy hrál fešného chasníka Jindru v Troškově pohádce, už uplynulo hodně vody.

„Princezna ze mlejna a má role Jindry je něco jako tetování, které budu mít do smrti. Vzpomínám na to, jak mi bylo sedmnáct let, na krásné léto, na jižní Čechy. Teď je to pětadvacet let od natáčení, v létě jsme se se štábem a herci setkali v Písku a bylo to, jako bychom zítra zase měli točit. Moc jsme se pobavili,“ prozradil Valenta. Další díl seriálu Modrý kód můžete vidět dnes ve 20.15 na Primě.

 Modrý kód: Znásilněná Lucie a Adam se zajímavým návrhem!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.