Konec hvězdy Modrého kódu: Výpověď kvůli stresu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Konec hvězdy Modrého kódu: Výpověď kvůli stresu!

Křest knihy Modrý kód
Křest knihy Modrý kód (herminapress.cz)

Už žádná šikana! To si může říct hvězda Modrého kódu Anastázie Chocholatá (18). Představitelka sestřičky Evy, kterou tyranizovala kolegyně, na vlastní žádost odchází.

Jakmile vešla herečka v poslední době na plac a spustily se kamery, neznala Anastázie téměř nic jiného než šikanu ze strany sestřičky Libušky v podání Michaely Sejnové (27). S tím už je ale konec, protože Chocholatá se rozhodla ze seriálu odejít. A vedly ji k tomu hodně pádné důvody.

„Roli Evy v Modrém kódu opouštím na vlastní žádost. Je to kvůli škole, hlavním důvodem je letošní maturita. Chci se plně věnovat studiu a nestresovat se,“ prozradila na posledním natáčecím dni s tím, že už teď ví, že se jí bude stýskat.

„S Evou jsem strávila téměř rok svého života, měla jsem štěstí na skvělé kolegy. Bylo to tu moc fajn,“ přiznala dojatě. Proto také do budoucna nevylučuje svůj návrat. „Nechávám tomu otevřené dveře. Jakmile odmaturuji, budu se zase naplno věnovat práci,“ dodala herečka, která se naposledy v seriálu objeví už v pondělí večer.

 Modrý kód: Do Rubavy se vrací starostka Růžičková, hádka s její dcerou Sašou na sebe nenechá dlouho čekat!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.