Herec Saša Rašilov: PŘEPADENÍ NA PUMPĚ | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Herec Saša Rašilov: PŘEPADENÍ NA PUMPĚ

Saša Rašilov v seriálu Modrý kód.
Saša Rašilov v seriálu Modrý kód. (Foto FTV Prima)

Při dramatickém přepadení na benzinové pumpě měli její návštěvníci doslova štěstí v neštěstí. Mezi zákazníky totiž figuroval i Saša Rašilov (47) alias doktor Michal Tomášek. Oblíbený seriál Modrý kód zavalí své diváky hned v prvním dílu třetí série velkou dávkou adrenalinu.

Natáčení premiérového dílu bylo velmi náročné. Odehrávalo se v exteriérech pod neustálou hrozbou změny počasí. Na place se ho zúčastnilo téměř 100 osob. V napínavém začátku musí dr. Tomášek přímo na benzince poskytnout první pomoc obětem přepadení. „Do této situace jsem se zatím nedostal a musím říct, že i vlivem toho, co jsem tady, na natáčení Modrého kódu, zažil a vím, co se vlastně může na urgentu stát, jak ty úrazy vypadají a jak ta první pomoc musí taky vypadat, tak se chystám absolvovat záchranářský kurz,“ odpověděl na otázku, zda už někdy něco podobného řešil ve svém reálném životě, jeho představitel Saša Rašilov.

Oblíbený seriál Modrý kód startuje po prázdninové pauze na Primě v pondělí 26. srpna. Lékaři urgentního příjmu v čele s vrchní sestrou Marií Černou – Sabinou Laurinovou (47), si budou muset opět v nové sezoně poradit s nejrůznějšími závažnými lékařskými případy i osobními trablemi.

DORT K VÝROČÍ
Ve filmovém studiu hned časně ráno lítaly špunty a oslavovalo se třetí výročí první klapky seriálu. Představitel zákeřného doktora Kodyma, herec Petr Konáš (36), dostal za úkol nakrojit slavnostní dort. Herci si zakousli sladkých dobrot a už šup do víru natáčení.

Na rozhovor se Sašou Rašilovem, který by se údajně nebránil ani dalším potomkům, se můžete podívat zde: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.