Herečka Burešová: Nečekaný konec v Modrém kódu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Herečka Burešová: Nečekaný konec v Modrém kódu!

Eva Burešová v seriálu Modrý kód
Eva Burešová v seriálu Modrý kód (FTV Prima)

Její výpověď z Modrého kódu přišla jako blesk z čistého nebe. Eva Burešová (25) ale důvody, proč se rozhodla skončit v seriálu, tají. „Rozhodnutí bylo rychlé,“ přiznala deníku Aha! sexy herečka. 

Jako zdravotní sestřička Petra Horvátová dotočila po třech letech a téměř 200 dílech poslední obraz.

PŘIŠEL NA NI STESK
„Bylo to velmi emotivní. Do poslední chvíle mi to vůbec nedocházelo. Točili jsme od rána a bylo opět hodně prostojů, ale jakmile jsme začali točit můj poslední obraz, nechtělo se mi domů. Když pak přišli všichni na plac a loučili se se mnou, probudil se ve mně strašný stesk. Byla to dlouhá a nádherná doba,“ prozradila Eva.

POSTAVA NEUMÍRÁ
„Ještě nemůžu prozradit, proč z Modrého kódu vůbec odcházím, ale věřím, že diváci pochopí, proč tomu tak je. Rozhodnutí bylo rychlé, ale samozřejmě jsem si říkala, že se mi bude stýskat... Je to složité, to víte, opravdu jsem zažila na place spoustu nádherných chvil. Ale Petra neumírá, žije a může se kdykoliv vrátit,“ dodala Burešová.

NOVÁ PRÁCE?
Podle informací, které se Aha! podařilo zjistit, měla dostat práci v novém projektu televize Prima. O tom zatím ale všichni úzkostlivě mlčí.

OTEVŘENÁ VRÁTKA K NÁVRATU...
Po Marku Němcovi (38), Janu Rosákovi (71) nebo Anastasii Chocholaté (18) seriál opouští další oblíbená postava. Ale stejně jako Němec nebo Chocholatá se může do seriálu vrátit, protože neumřela jako Rosákova postava.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.