Přiznání svobodné matky Burešové: „Byla jsem jedna velká výčitka!“ | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Přiznání svobodné matky Burešové: „Byla jsem jedna velká výčitka!“

Eva Burešová
Eva Burešová (Instagram)

Herečka Eva Burešová se opravdu nezastaví. Má jeden projekt za druhým a střídá herectví se zpěvem. Nutno dodat, že ani v hudebním ani v hereckém odvětví se neztratí. V pracovním životě se jí tedy velmi daří. Bohužel už neměla takové štěstí v životě rodinném nebo spíše partnerském. Krátce po porodu syna ji totiž partner opustil.

Půl roku po narození syna Nathaniela skončila sympatická herečka Eva Burešová s malým miminkem sama. Vztah s otcem jejího dítěte bohužel nevyšel a herečka si tak prožila nelehké období, které však překonala s grácií. „Máme teď mezi sebou dobré vztahy, což je důležité… Udělala bych všechno, abychom měli spolu dobré vztahy. Vždyť je to člověk velmi podstatný pro můj život, protože se budeme spolu stále potkávat. Proč bychom tedy měli mít mezi sebou špatné vztahy? Dokážeme se bavit úplně v pohodě. Nathan je usměvavé děťátko, každý ho učíme něco jiného,“ pověděla pro Aha! pro ženy Burešová.

Eva má momentálně nového partnera, se kterým je šťastná. Podle jejích slov se malý Nathaniel a tanečník Matyáš milují, takže je spokojenost na místě. Od porodu se tedy situace partnerská, ale i ta pracovní velmi změnila. „Byla jsem jedna velká výčitka. Moje práce není o tom, že jdu na osmičku do práce a vrátím se ve čtyři nebo v pět odpoledne. Začínám už třeba v pět ráno a končím v šest nebo v osm večer, tak jsem si to hodně vyčítala, ale dnes je to lepší, už jsem se výčitek zbavila,“ dodala štíhlá brunetka.

Kovbojská s Burešovou a Lamborou: Touhle písničkou váš přivítá Slunečná

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.