Tuto zpěvačku Slávik v »Talentu« urážel, a pak jí musel vysmeknout poklonu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Tuto zpěvačku Slávik v »Talentu« urážel, a pak jí musel vysmeknout poklonu!

Eva Burešová má talent, musel uznat Jaro Slávik
Eva Burešová má talent, musel uznat Jaro Slávik (TV Prima)

Nejemotivnějším okamžikem dalšího kola show Česko Slovensko má talent bude vystoupení Evy Burešové. Její zpěv dokonce přijme porotce Slávika k tomu, aby se omluvil za svá dřívější ostrá slova!

Nestává se moc často, aby suverénní Slávik změnil názor. Eva Burešová je vzácnou výjimkou. Po jejím příchodu na pódium o ní totiž neměl žádné dobré mínění. Když se Martin Dejdar zeptal: „Jak dlouho zpíváte?“, Slávik dodal: „A od kdy se to začalo dát poslouchat? Kdy se lidé přestali před vámi zavírat?“

Po jejím zpěvu ale celá porota aplaudovala ve stoje a překvapený Slávik se styděl za svou počáteční reakci. „Omlouvám se za své hrubé chování. Jste nejlepší mladá zpěvačka, v kterékoli talentové soutěži v Čechách a na Slovensku za posledních patnáct let,“ sklonil Evě Burešové svou poklonu.

Její dech beroucí vystoupení, při němž moderátorům Jakobovi s Pycem naskakovala husí kůže, uvidíte už v neděli na Primě. Další castingové kolo show Česko Slovensko má talent přivítá i egyptského tanečníka Osamu Mimi Faraga nebo duo Pocklet Pack, z něhož bude moci do dalšího kola postoupit jen »polovina«.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.