Eva Burešová opouští Modrý Kód: Co se stalo?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 17. dubna 2024

Svátek slaví Rudolf, zítra Valérie

Eva Burešová opouští Modrý Kód: Co se stalo?!

Eva Burešová
Eva Burešová (D. Kolářová, archiv, archiv E. Burešové)

Už za dva týdny opustí urgent rubavské nemocnice sympatická sestřička Petra Horváthová. Její představitelka, bývalá hvězda Tváře Eva Burešová (26) ale nevylučuje, že se vrátí! Scenáristé ji totiž nechali pootevřená vrátka...

Sestřičku nečeká tragická smrt, ale jen dlouhá cesta. „Petra neumírá, Petra žije a může se kdykoli vrátit!“ říká herečka o své seriálové postavě, kterou hrála tři roky. „Myslím si, že za tu dobu jsme se staly jednou osobou. Rozdílný byl jen make-up a počet piercingů,“ směje se Eva. Zároveň ale přiznává, že se jí seriál vůbec neopouštěl snadno. „Když přišli všichni na plac a loučili se se mnou, probudil se ve mně strašný stesk. Byla to dlouhá a nádherná doba,“ říká herečka s nostalgií.

S kolegy i filmovými ateliéry se rozloučila už dřív. Diváci se s ní ale budou na obrazovce setkávat ještě dva týdny. „Evička by se měla naposledy objevit, myslím, ve sto devadesátém dílu,“ prozradil Aha! zdroj ze zákulisí. Ten se bude vysílat ve středu 11. září. Jeden z posledních dílů, v němž se Eva Burešová jako sestřička Petra objeví, můžete sledovat už dnes večer na Primě.

Čeká ji Tarzan i Dracula

Nedostatkem pracovních příležitostí se ale herečka trápit nemusí. Nadále se bude objevovat na muzikálových prknech. Bude účinkovat v novém muzikálu Tarzan a také v Draculovi, kde ztvárňuje dvojroli Adriany/Sandry a roli Lorraine.

Odchody z Rubavy

Z Modrého kódu na vlastní žádost např. odešel sexsymbol divaček Marek Němec (38) či herečka Anastasia Chocholatá (19). Možnost seriálového návratu však už nemá Jan Rosák (72), jehož postavu profesora Hofbauera nechali autoři nelítostně zemřít.

 Rozhovor s Evou Burešovou:



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.