Bývalá hvězda Tváře Eva Burešová: Trpí hipofobií! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Bývalá hvězda Tváře Eva Burešová: Trpí hipofobií!

Eva Burešová
Eva Burešová (Aha! – Dana Kolářová)

Jen tak se něčeho nelekne. Při natáčení seriálu Slunečná ale bývalá hvězda Tváře Eva Burešová (26) zjistila, že trpí hipofobií neboli strachem z koní. Představa, že na něm bude muset jezdit jako profesionálka, jí přidělává vrásky na čele.

„Nejsem typ člověka, který se bojí. Do všeho jdu po hlavě. Když jsem si ale poprvé sedla na tohoto krasavce, probral se ve mně takový strach, který jsem necítila nikdy předtím,“ přiznala bývalá sestřička z primáckého seriálu Modrý kód. „Snažila jsem se to přemoct, ale nešlo to! Čím déle jsem byla v blízkosti koní, tím více se mě zmocňoval strach,“ svěřila se Eva s tím, že se ale bude snažit svůj děs porazit, ať to bude trvat jakkoliv dlouho.

Na hřbet koně se však ani v závěru natáčecího dne nevyšplhala. Ale nakonec malý krůček přece jen udělala a krásného hřebce alespoň dokázala podrbat za
ušima!

Eva Burešová přiznala strašáka v hlavě: Musím jít k lékaři!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.