Eva Burešová a Bára Jánová: ŽIVOTNÍ PŘEŠLAPY HVĚZD SLUNEČNÉ! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Eva Burešová a Bára Jánová: ŽIVOTNÍ PŘEŠLAPY HVĚZD SLUNEČNÉ!

Hlavní představitelky seriálu Slunečná.
Hlavní představitelky seriálu Slunečná. (Foto Aha!: D. Kolářová, M. Hykl, FTV Prima, Hudební divadlo Karlín, Herminapress.cz, ara)

V úterý dala Prima poprvé Nově na frak. Její nový seriál Slunečná sledovalo o 126 tisíc diváků více než Ordinaci! Doktory z kamenické nemocnice tak po 15 letech kralování televizním obrazovkám sesadily z pomyslného trůnu sestry Popelkovy v podání Evy Burešové (26) a Báry Jánové (30). I životní příběh těchto hereček by vydal na seriál...

Nejsou to žádné začátečnice. Eva i Bára si už obrazovku podmanily mockrát. Burešová o sobě dala poprvé vědět v roce 2011, kdy se zúčastnila soutěže Česko-Slovensko má talent. Dostala se až do finále a porotce Jaro Slávik (45) ji označil za nejlepší zpěvačku všech pěveckých soutěží, které kdy u nás proběhly. Rodačka z Hlučína poté dostala lano do muzikálů. Do povědomí televizních diváků se zapsala jako sestřička Eva Horváthová z primáckého Modrého kódu. Úspěšně si vedla také v novácké soutěži Tvoje tvář má známý hlas.

Pomáhá jí maminka
V soukromém životě se ale útlounké herečce a zpěvačce příliš nedaří. Na výchovu syna Nathaniela (2,5) je sama. Partner Michael Krásný vzal totiž po porodu potomka nohy na ramena a Eva zůstala na vše sama. Dokonce když syn slavil rok, netušila, jestli je jeho táta vůbec v Česku. „Má moc práce, v kontaktu téměř nejsme,“ svěřila médiím. Pomocnou ruku jí podala jen její maminka. V posledních měsících se ale blýská na lepší časy. Vypadá to, že herečka potkala lásku stejně jako to scenáristé nalinkovali Týně, kterou ve Slunečné představuje. „Mám vedle sebe člověka, se kterým je mi dobře,“ přiznala Eva. Dotyčným je charismatický tanečník Matyáš Adamec.

Nahota ji mrzí
Její seriálová sestra Bára Jánová začínala jako doktorka Nývltová v Ordinaci v růžové zahradě 2. V její odnoži Doktorech z Počátků se nechala ukecat a při koupání odhodila šaty. „Dodnes mě to mrzí,“ přiznává herečka. Mluvilo se o ní také v souvislosti s tím, že nějaký čas chodila s hercem a režisérem Jirkou Mádlem (33). „Jsme pořád přátelé,“ tvrdí Bára. Na nezájem si stěžovat nemůže, hrála i v seriálech Ohnivý kuře a Specialisté. Slunečná je teprve na začátku, takže se ještě neví, zda pro ni tvůrci plánují nějaké nahaté scénky v přírodě.

Sledovanost v úterý
14. 1. 2020
Ordinace v růžové zahradě 925 000 diváků
Slunečná – 2. díl 1 051 000 diváků

Prima jásá
„Úspěch seriálu Slunečná nás upřímně potěšil. Podařilo se nám najít nejen skvělé herecké obsazení, které přilákalo k obrazovkám mladší cílovou skupinu, ale také zajímavý příběh, který navzdory populárnímu tématu, jako je pečení, i historicky zavedenému konkurenčnímu seriálu podruhé zvítězil. A věříme, že tomu tak nebylo naposledy,“ mne si ruce generální ředitel FTV Prima Marek Singer. První díl seriálu Slunečná, který sledovalo dokonce 1 280 000 diváků, byl totiž jasnou jedničkou sobotního večera. Za sebou nechal i start nové zábavné show ČT Peče celá země.

 

Nova si nezoufá
„Ordinace v růžové zahradě si navzdory konkurenčním snahám ohrozit její oblibu vždy držela a drží stabilně vynikající výsledky sledovanosti, které se s každým dílem pohybují okolo milionu dospělých diváků. Děkujeme fanouškům za přízeň, kterou nám prokazují už patnáct let,“ tvrdí Lucie Melecká, ředitelka korporátní komunikace TV Nova. Nová sezona je podle jejích slov nabitá skvělými příběhy s hvězdným obsazením. „Čeká nás silný milostný příběh a napínavý souboj o lásku. V ohrožení tentokrát bude naše nejstabilnější rodina. Hodně zajímavý je příběh Zity, která se bude rozhodovat, kam až lékař může zajít. Jaká je jeho zodpovědnost. Marek bude řešit složitou životní situaci, kterou zná většina z nás – boj o dítě. Kdo se o ně bude starat, kdo je důležitější a láskyplnější. Máma nebo táta. Je toho mnohem víc, takže my se na jaro těšíme a uvidíme, co nám všem přinese,“ dodává Melecká.

Kovbojská s Burešovou a Lamborou: Touhle písničkou váš přivítá Slunečná

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.