Hvězda Slunečné Jánová: Tajemné tetování pod ňadry! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Hvězda Slunečné Jánová: Tajemné tetování pod ňadry!

Bára Jánová ve Slunečné
Bára Jánová ve Slunečné (FTV Prima, archiv Báry Jánové)

Při natáčení Slunečné má hodně postelových scén s Lukášem Langmajerem (39), ale zatím si jejího tetování nikdo nevšiml. Bára Jánová (30) alias potvora Sylva se v něm přímo vyžívá. Každičká čárka na jejím těle má svůj skrytý význam.

Nad lopatkou si třeba nechala vytetovat molekulu serotoninu, tedy hormonu štěstí. „Namísto chemických značek mám symboly věcí, které mě provázejí životem,“ prozradila deníku Aha! herečka.

Věří v převtělení

„To oko uvnitř je symbol reinkarnace. Věřím, že oči jsou duší samotnou a bereme si ji s sebou do každého života. Proto máme u některých lidí pocit, že je známe už dlouho, přestože je vidíme poprvé v životě,“ svěřila se Bára. „Kousek nad tím mám i malou planetku, protože miluju astrofyziku,“ popsala herečka, která od mládí miluje Harryho Pottera. Za uchem má proto relikvie smrti!

Jen pro přítele

Další dvě tetování skrývá pod ňadry. Vidět je ale může jen její přítel Víťa (25). „Pod tím levým je to číslo čtyřicet dva podle knihy Stopařův průvodce po Galaxii. Je to odpověď na otázku života, vesmíru a vůbec. Mám to číslo ráda, takže je i pod tím pravým, ale v binárním kódu,“ naznačila Jánová. Když začala točit Slunečnou, nechala si na lýtko vytetovat ryby zvané manty. „Říká se jim mořští motýli, ale mě spíš přijdou jako taková mořská hlídka, co dává pozor na menší mořské tvory,“ popsala Bára svůj nový kousek.

O role nepřichází

A co na její pomalované tělo říkají filmaři? Nevadí jim tetování? „Nikdy mi v mé profesi nepřekáželo a ani si nikdo nestěžoval. Nestalo se, že by mi ho někdy zakrývali, nebo dokonce řekli, že mě kvůli tomu nechtějí obsadit,“ odpověděla herečka po pravdě.

Jídlo létalo vzduchem

Vilém v podání Lukáše Langmajera v úterním dílu konečně přiznal, že si s kolegou Markem Lamborou (24) vyměnili jména a postavení. Že je řidič a ne movitý podnikatel Janek. Pro zlatokopku Sylvu byla informace, že spala s nuzákem, natolik šokující, že po něm v záchvatu vztehu hodila i snídani. Báře tím zřejmě na čas skončily postelové scény, a tak může pomýšlet na další zdobení těla.

Bára Jánová ze Slunečné: Sylva je potvora a ještě přitvrdí

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mord
20. 5. 2020 • 05:47

Tu paní neznám, ale pochybuji, že se jmenuje Janove

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.